Dries Mertens: "Kariyerimi Galatasaray'da sonlandıracağım"

bir sene daha kalacaksa arkayı kollamakta fayda var.

aq09XblR_700w_0.jpg
Olsun en azından Kraltense verdik deriz 👀😍

Hic birakacakmis gibi durmuyor,hatta oyundan alindiginda bozuldugu bile oluyor

Kazandigi paranin hakkini vermeye calisiyor,karakter meselesi

Hagi gibi idmanlardan yorulmus. G.t gobek salip yata yata oynayacak adam değil birakir giderim diyor.

Mevcut kontratında indirime gittiği sürece futbolu bırakana kadar kulübümüzde kalmalıdır.

Harikulade bir karakter.

yaşına rağmen kendine ne kadar bakıyorsa çok iyi tempoyla oynuyor valla. genç oyuncu dediğimiz adamları cebinden çıkarır. bu sene forma şansı zor bulur diyordum mertens 11 e yazılana kadar çok dağınık top oynuyorduk. bu adamla birlikte toparlandı bazı şeyler.

yaşına rağmen kendine ne kadar bakıyorsa çok iyi tempoyla oynuyor valla. genç oyuncu dediğimiz adamları cebinden çıkarır. bu sene forma şansı zor bulur diyordum mertens 11 e yazılana kadar çok dağınık top oynuyorduk. bu adamla birlikte toparlandı bazı şeyler.
Hiçbir şey tesadüf değil, azimli çalışkan iş disiplini olan karakterli tüm futbolcular başarılı oluyor ve iz bırakıyor.

Belçika kanalına röportaj veren yıldız isim hamama gitti.​

bu hafta samsun'a çakacak o zaman.

Bu sene bizi şampiyon yapsın, Napoli ile jübile maçı yapalım.Tum dünyanın konuşacağı özel kareografi ve showlar ile ugurlayalim.her futbolcu bunu izleyip bize gelmek isteyecektir.

Herseyi tandinda birakmak lazim. Efsane olarak geldin. Efsane olarak bitirmesi lazim.

Ben de taraftarlık kariyerimi Galatasaray'da sonlandırmayı düşünüyorum,ortak bir noktamız varmış kendisiyle

Muslera ve Mertens son bir sezon daha kalmali. Maaslar daha az olmali ama.

Adam son senem paramı alıyorum zaten diyip salmıyor kendini, kazandığı paranın hakkını vermek için savaşıyor resmen. Bize böyle karakterler lazım.

Abi koca mertens i orta saha oynatmaya nasıl ikna ettik ya

Sneijder kadar çok seviyorum bu herifi keşke biraz daha izleyebilsek gercek bir icon

Geri
Üst Alt