Dries Mertens: "Sanırım 1 yıl daha devam edeceğim"

Guvenerek yerine adam alınmazsa saçmalık olur. Hamle oyuncusu olarak kalsın deniyorsa bilemem ama yaşı elvermeyebilir.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ant oyuncu olarak 1 yil teklif etmisiz

Bir yanım kalsın diyor, diğer yanım da gitsin diyor. Nasıl bir aşksın ulan sen...

Hala mertensin olayının koşma pres olduğunu düşünenler var. 1 sene daha futbol oynayacaksa kesinlikle bizde kalmalı bu tarz topçuların takıma etkisi manevi maddi benzersizdir. 18 yaşında pırpır ergen yerine 38 yaşında lider sorumluluk alan topçuyu tercih ederim

Uygun maaşa kalirim derse kalsin. Yoksa yerine rafa silvayi alak

Eşinin abisi Belçika'daki kulübüne çağırmış

edit: abisi degil kuzeni olmaliydi

rafa silvayı alalım mertensde emekli olsun

Bu sezon sonu yolları ayıralım. Hem o bizi iyi hatırlasın hem de biz onu. Uzayınca işler sarpa sarabiliyor.

Bizde oynamaz. Seneye zaten net yabancilar lazim kural degisiyor.

Hangi kulüpmüş? Bana yüksek olarak biz de kalma ihtimali dışında bir ihtimal ABD yada efsanesi olduğu Napoli'de final yapmak isteyebilir gibi gelmişti.
Abisi demisim ama Mertens'in esi olan Katrin Kerkhofs'un kuzeni oluyor, ismi de Sam Kerkhofs. Zengin bir zuppe diyorlar, Sporting Hasselt'in sahibidir kendisi. Gel bir sene bizim takimda oyna diye ikna etmeye calisiyormus, ama dusuk bir seviyede olan takima gidermi Mertens bilemem. Pek zannetmiyorum.

Bizde kalır hicbir yere gitmez çoktan ikna edilmiş güzel haber

performansi iki mac dusse sosyal medyada sovmeye baslanir hagi gibi ayaktan dusmeden biraksin derim guzel hatirlayalim

Bu da dogru. Ancak ben kadroda olup yer yer berim alabilecegimizi dusunuyorum eger kendisini hazir ve nazir hissediyorsa bu durum icin. Ancak, Mertens var diye, ilk 11'e atip durursak seneye zorlaniriz adami da bitiririz.

Geri
Üst Alt