Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.646
- 12.469
- 2.868
Gönderelim 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napacaz 3 mu verecegizKalır kalmaz onu bilemeyiz ama şöyle lokum gibi bir adama bile salak salak imalarda ve ithamlarda bulunanlar 2 yıldır utanmıyor hâlâ.
Hangi kulüpmüş? Bana yüksek olarak biz de kalma ihtimali dışında bir ihtimal ABD yada efsanesi olduğu Napoli'de final yapmak isteyebilir gibi gelmişti.Eşinin abisi Belçika'daki kulübüne çağırmış
Okuduğunu anlamıyon mu ben ne yazmışım orada.Napacaz 3 mu verecegiz
Abisi demisim ama Mertens'in esi olan Katrin Kerkhofs'un kuzeni oluyor, ismi de Sam Kerkhofs. Zengin bir zuppe diyorlar, Sporting Hasselt'in sahibidir kendisi. Gel bir sene bizim takimda oyna diye ikna etmeye calisiyormus, ama dusuk bir seviyede olan takima gidermi Mertens bilemem. Pek zannetmiyorum.Hangi kulüpmüş? Bana yüksek olarak biz de kalma ihtimali dışında bir ihtimal ABD yada efsanesi olduğu Napoli'de final yapmak isteyebilir gibi gelmişti.
performansi iki mac dusse sosyal medyada sovmeye baslanir hagi gibi ayaktan dusmeden biraksin derim guzel hatirlayalim