DriveClub

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
bugün psn plusculara beles bir versiyon sunulacak
full sürümü de satisa cikiyor bugün
sony tarafindan baya övgülerle bahsediliyor bu oyundan
birkac vidyo disinda benim pek bilgim yok oyun hakkinda ama grafikler güzel gibi duruyor
psn plus versiyonu hosuma giderse belki full versiyonu almayi düsünürüm

edit: yarinmis yanlis anons :asd:

Son düzenleme:
[video=youtube;osID3_rjGlE]https://www.youtube.com/watch?v=osID3_rjGlE[/video]

vidyolarda cok güzel görünüyor
bakalim araba handlingi nasil olacak

İç görüntü olması önemli, NFS iyice atariye bağladı 2 adet kamera açısıyla oyun çıkarıyor, yaklaşık 5-6 yıldır poposu kalkan ve iğrenç oyunlar çıkaran NFS'yi yok edecek bir kaç oyun lazım artık piyasaya.

Bu oyun PC'ye de çıkarsa, tutma olasılığı yüksek.

İç görüntü olması önemli, NFS iyice atariye bağladı 2 adet kamera açısıyla oyun çıkarıyor, yaklaşık 5-6 yıldır poposu kalkan ve iğrenç oyunlar çıkaran NFS'yi yok edecek bir kaç oyun lazım artık piyasaya.

Bu oyun PC'ye de çıkarsa, tutma olasılığı yüksek.

sadece ps4 icin...

@Necati Şen

bugün degil yarin.

sucu colaya at neco colaya. biraz kafani calistir yahu :D

geceleri cola icmem ben uykumu tam bozuyor :D
gecen hafta full nachtschicht yaptim o yüzden
tam alismistim düzenli bir sekilde yasamaya sabahlari 8de kalkip 12 gibi yatiyordum hoop nachtschicht :asd:

geceleri cola icmem ben uykumu tam bozuyor :D
gecen hafta full nachtschicht yaptim o yüzden
tam alismistim düzenli bir sekilde yasamaya sabahlari 8de kalkip 12 gibi yatiyordum hoop nachtschicht :asd:

kime anlatiyorsun ya :) cok az uyuyuorum genelikle zaten ya neyse. bir gün pat diye gidecem vallahi bundan dolayi. neyse :)

Cok guzel bir oyun arkadaslarla sabaha kadar oynadik bugun gidip satin alacagim bakalim dedikleti kafar guzelmi oven cok.

Ortak olarak almak isteyen varsa bıyırsın beraber alalım. :asd:

Ortak olarak almak isteyen varsa bıyırsın beraber alalım. :asd:

selam hüseyin renktaş bu ps4 oyunlarının 2. haklarını nasıl kullanabiliyoruz diğer ps4lerde , eniştem fifa 15 almış standart edition da onu kuzenin ps4e ücret ödemeksizin indirmek istiyorum bu mümkün mü, sonra enişteye atacağız bi 100 küsür lira :D nasıl yapabiliriz

selam hüseyin renktaş bu ps4 oyunlarının 2. haklarını nasıl kullanabiliyoruz diğer ps4lerde , eniştem fifa 15 almış standart edition da onu kuzenin ps4e ücret ödemeksizin indirmek istiyorum bu mümkün mü, sonra enişteye atacağız bi 100 küsür lira :D nasıl yapabiliriz

Hacı ana hesap olarak sadece tek ps seçilebiliyor ama 2. Hakkını sınırsız olarak istediğin kadar ps'ye yükleyebilirsin. Yalnız birisi oyunun bulunduğu hesaba girerse diğerini oyundan atar o yüzden en ideal kişi sayısı 2' dir. Ana hesap sahibi istediği hesap üzerinden oynayabildiği için sana bir zararı olmaz. Ayrıca 100 gayme çokmuş şuan 55-60 gaymeye satılıyor 2. Hakları..

ilk test sonuclari düsmeye basladi

Videogamer – 8
Eurogamer – 6
Joystiq – 3/5
Destructoid – 7.5
Polygon – 7.5
Gamespot – 5
IGN – 7.9
InTheGame.nl – 7.25
InsideGames.ch – 9
PPE.pl – 8
Digital Spy - 4/5
Games Radar - 4/5

donanimhaberdekiler cosmus durumda hemen hemen hepsi mükemmel diyor oyun icin
fanboy gazlamasi mi ya da cidden öyle mi tam anlayamadim
bugün oyunun beles versiyonu cikinca biz de bir fikir ediniriz artik

ilk test sonuclari düsmeye basladi

Videogamer – 8
Eurogamer – 6
Joystiq – 3/5
Destructoid – 7.5
Polygon – 7.5
Gamespot – 5
IGN – 7.9
InTheGame.nl – 7.25
InsideGames.ch – 9
PPE.pl – 8
Digital Spy - 4/5
Games Radar - 4/5

puanlar çok dengesiz bazıları yere vurmuş bazıları gazlamış :)

b u gun aldim 14gb galiba yuklenecek dosya 3-4 gun surer herhalde 2 mbit olmayan hizimla.

Geri
Üst Alt