Drogba: 2 - Aysal: 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal Bulur

Gakkoş
10 Numara!
Amerika iddiaları su yüzüne çıkınca bu noktada Başkan Ünal Aysal’ın, “Bu konuyla bizzat ilgileneceğim, bana bırakın” mesajlarını verdiği, hatta yakın çevresine, “Drogba büyük bir marka. Uygun şartlarla devam etmek isteriz” ifadelerini kullandığı biliniyor.

Başkanın altını çizdiği ‘uygun şartlar’ ise hem süre hem de maliyetle alakalı. Cim Bom’un patronunun, aynı şartlarla Drogba’ya 1 yıllık yeni sözleşme teklifi yaptığı öğrenildi. Ancak atacağı imzaya kariyerindeki ‘son sözleşme’ özüyle bakan Fildişi Sahilli oyuncu, 2 yıllık mukavele istiyor.

1.5 yılı 10 milyon Euro

Bu iki farklı düşünce, krizin çözülemeyeceği anlamına gelmiyor. Başkan Ünal Aysal’ın, Drogba için kapıyı hep açık tuttuğu ve “2 yıllık bir mukavele olacaksa o zaman yeni ekonomik şartlarla masaya oturmalıyız” sözleri de uzlaşmacı bir tavır olarak kabul ediliyor. Drogba’nın 1.5 sezon için Galatasaray’a maliyeti10 milyon Euro (Yaklaşık 30 milyon TL) olmuştu. Yıldızın yeni dönem için yıllık 3 milyon Euro garanti paradan daha düşük bir rakamı kesinlikle düşünmediği de gelen haberler arasında. Tarafların en kısa zamanda bir kritik görüşme daha yapacağı belirtildi.

ajansspor

Hadi be alt oynamıştım.

Sırf ismi var diye bir oyuncuyla sözlesme yapıp gelecek yılı da çöpe atacağız herhalde.

Muslera,Telles,Melo,Sneijder,Bruma seneye ilk 11 oyuncularımız olacak gibi bunlara ek olarak iyi bir forvet almak varken pili bitmiş Drogba ile sözleşme imzalamak intihardır.

yok yahu aysal o kadar saçma iş yapmaz.mancini onay vermez her şeyden önce.

AB olayı olmazsa saçmalık ama olacaksa tabii reklam açısından durabilir.

AB olayı olmazsa saçmalık ama olacaksa tabii reklam açısından durabilir.

Ya neyin reklamı ? :D

Önemli olan başarı değil mi?

Drogba,Burak,Selçuk gibi adamlar başarısızlığımızın baş mimarlarından seneye bu adamlarla devam edersek yine hüsran yaşayabiliriz.

Hadi Burak ve Selçuk kontenjan torpillileri ama Drogba'nın kalması için hiç bir mantıklı sebep yok bence.

Ya neyin reklamı ? :D

Önemli olan başarı değil mi?

Drogba,Burak,Selçuk gibi adamlar başarısızlığımızın baş mimarlarından seneye bu adamlarla devam edersek yine hüsran yaşayabiliriz.

Hadi Burak ve Selçuk kontenjan torpillileri ama Drogba'nın kalması için hiç bir mantıklı sebep yok bence.

AB statüsü gelirse diye dedim. ;) O zaman asıl Burak ve Selçuk'a hiç gerek yok :)

Başkan harbiden futboldan anlamıyor.Adam ayda bir maç oynuyor onda da yürüyor be kardeşim. 42 yaşın da adam ne kadar kaliteli olursa olsun vadesi doldu.

AB statüsü gelirse diye dedim. ;) O zaman asıl Burak ve Selçuk'a hiç gerek yok :)

He pardon dikkatsizliğime ver :D

AB statüsü gelse hiç bir sıkıntı kalmayacak ama o işte yaş gibi hiç bir yerde haber falan yok.

AB statüsü işi olursa Drogba'nın makul ücrete kalması benim açımdan da sorun olmaz ama sınır varken saçma olur. :)

He pardon dikkatsizliğime ver :D

AB statüsü gelse hiç bir sıkıntı kalmayacak ama o işte yaş gibi hiç bir yerde haber falan yok.

AB statüsü işi olursa Drogba'nın makul ücrete kalması benim açımdan da sorun olmaz ama sınır varken saçma olur. :)

Zaten 8 oyuncu kadroda toplamda 10 yabancı hakkımız varken birinin Drogba olması. Resmen intihar. :)

Zaten 8 oyuncu kadroda toplamda 10 yabancı hakkımız varken birinin Drogba olması. Resmen intihar. :)

Bence yapılması gereken sınırın devam edeceğini varsayarak forvete Gomis'i serbest transfer olarak almak cok mantıklı olur.

Asıl bütçe ayırmamız gereken nokta türk oyuncu transferi bir kaç oyuncu bile olsa sağlam oyuncular almamız gerekiyor.

Seçeneklerimiz dar ama 1-2 tane de olsa kaliteli oyuncular için paraya kıymamız lazım.:)

Bence yapılması gereken sınırın devam edeceğini varsayarak forvete Gomis'i serbest transfer olarak almak cok mantıklı olur.

Asıl bütçe ayırmamız gereken nokta türk oyuncu transferi bir kaç oyuncu bile olsa sağlam oyuncular almamız gerekiyor.

Seçeneklerimiz dar ama 1-2 tane de olsa kaliteli oyuncular için paraya kıymamız lazım.:)

Da o nokta atışı Türkler kim olacak.. Gerçekten çok dar seçeneklerimiz. Üstüne üstlük para versek bile kulüpleri bırakmak istemiyor.

rezalet uzatacağız sözlerine kulak asmıyordum sezon sonuna kadar iyi performans göstersin diye yapıyorlar diye düşünmüştüm ama olay ciddi gibi drogba ile 1 yıl uzatmak demek gelecek sezonuda çöpe atmak demek

Da o nokta atışı Türkler kim olacak.. Gerçekten çok dar seçeneklerimiz. Üstüne üstlük para versek bile kulüpleri bırakmak istemiyor.

Aynen opsiyonlar dar Gökhan İnler,Ömer Toprak vs çok az oyuncu var :)

Bunları almak zor klüpleriyle anlaşsan bile kendileri gelmek istemiyor.

Ya paraya kıyıp böyle oyuncuları yüksek maliyetle alacağız ya da scout ekibinin keşfettiği bazı genç isimlere şans vereceğiz :)

Bunların ikisi de olmazsa yine kazmalara tahammül etmek zorunda kalacağız

Aynen opsiyonlar dar Gökhan İnler,Ömer Toprak vs çok az oyuncu var :)

Bunları almak zor klüpleriyle anlaşsan bile kendileri gelmek istemiyor.

Ya paraya kıyıp böyle oyuncuları yüksek maliyetle alacağız ya da scout ekibinin keşfettiği bazı genç isimlere şans vereceğiz :)

Bunların ikisi de olmazsa yine kazmalara tahammül etmek zorunda kalacağız

Mancini ve Aysal'ın söylemlerine göre sanırım gençlere yöneleceğiz. Yaş ortalamasını 23'lere çekmek istiyorlar. Ne olursa olsun da ben 1 sene daha Balta, Sabri, Aydın, Ceyhun vs. izlemek istemiyorum :D Gerçi Burak ve Selçuk'u da istemiyorum ama onları göndermek bu alternatifsizlikte zor olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt