Drogba: Finale Geleceğim!

Locada birlikte maç izleyerek, birlikte prim belirleyerek başkan şımarttı, hak ettiğinden fazla gösterilen sevgi ile taraftar şımarttı, adam da babasının çiftliği sandı tabi, ona da kızamıyorum.

Drogba'nın bir çiftliği var

Çiftliğinde egoları var.

Sakatım , sakatım diye bağırır.

Kıytırık maçlar öncesi Didieeer.

Drogba gelmeden önceki transfer dönemini hatırlattın renktaş sadece gelmesi için ne hayaller ne şiirler düzülüyordu. Şimdi anladık bazı şeyleri ama iş işten geçti

Drogbanın sakatlığı falan hikaye. Chelsea maçından sonra fişi çekti . Adam sakat sonra Fener maçı öncesinde iyileşmiş sonra ne hikmetse yeniden sakat sonra bir bakmışsın kupa finalina yine geliyor. Canının oynamak istediği maçlarda geliyor o maç bittiğinde yine sakat. Bizi salak yerine koymasın kimse. Sen adamla oturup takıma prim belirlemeye kalkarsan o da canı istediğinde gelir istemediğinde gelmez.

gelmesende olur

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Gelsin

Stat da olacagim..DrogBab yi görmek istiyorum

* LG G2 Tapatalk *

Drogba son kez kaldırsın şu kupayı. Böyle bir adamı izlemek büyük keyifti.

Zahmet edip finale geliyor adamsın Drogba

Drogba final maçlarını sever, yetiştirirler umarım, bizdeki jubile maçı olacak.Ligde oynamaz zaten final maçından sonra vedalaşırız, DK'ya hazırlanır.

Satin artik, adamin hiç faydasi yok takima ve çok yaslandi.

90 dakika savasan, gol atabilen oyuncu isterim.

Ntvspor'da Eskişehir maçında oynayabilecek diyordu.Ne zaman kupaya döndü olay.Sanki yalandan yatıyor gibi.

Finalde oynaması zor diyorlar,Burak'ın cezası varsa vay anam vay,Umut'a kaldıysak Sneijder'in Allah yardımcısı olsun...

futbolculuğuna lafım yok ama karakteri futbolculuğu kadar büyük değilmiş sadece onu anlamış olduk.

Geri
Üst Alt