Drogba: "Futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum"

Winner topçu kulübe adımını atması bile kupayı kulpundan tutturur.

Otobiyografi kitabına yeni bir sayfa eklemek için mi geliyor futbol oynamaya mı?

Yoksa burada futbolu bırakmak isteyen çok futbolcu bulunur hepsini kabul edersek işimiz var.

Gelsin reyiz, gelirken de 3-5 Fildişili genç yetenek getirsin yanında süper olur.

AMK Spor da yazmis bugun bu haberi.

100.000 gibi komik rakamlar yazmayin. Bu forumda 38lik Klose bile önerildi. Ne yani alinsaydi 1-2 milyon ücretine önerenlerden kim ne derdi?
Adam para sorun degil diye de abartmanin anlami yok.

Gelsin 1-2 milyona tamam, sonucta Drogba bir marka. 100.000e ismini alamazsin.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Gelsin, 2 milyon Öğro'ya anlaşalım, şampiyon olup veda etsin, adam tam bir Legend, kim istemez ki yarım sezon daha oynamasını.

100.000 gibi komik rakamlar yazmayin. Bu forumda 38lik Klose bile önerildi. Ne yani alinsaydi 1-2 milyon ücretine önerenlerden kim ne derdi?
Adam para sorun degil diye de abartmanin anlami yok.

Gelsin 1-2 milyona tamam, sonucta Drogba bir marka. 100.000e ismini alamazsin.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Doğruysa eğer haber, Neden Fransa değil. veya neden ingiltere değil de bizi istiyor diye düşünüyorum.

Bunun nedeninin taraftar olmadığını biliyoruz sanırım. Neden biz.

Bonservissiz gelecekmiş ucuza kapatılır. Versinler 2m oynar 6 ay.

2 milyon euro veremeyiz cunku suanki maas siniri 63 milyon euro kusur birseydi, 65 milyon u gecemez yani eger gercekten boyle birsey olursa bizimkiler 500.000 dan fazla vermez 6 ay icin..

2 milyon euro veremeyiz cunku suanki maas siniri 63 milyon euro kusur birseydi, 65 milyon u gecemez yani eger gercekten boyle birsey olursa bizimkiler 500.000 dan fazla vermez 6 ay icin..

Devre arası Selçuk satılır bence. Zaten pek fazla katkı sağlayamıyor artık.

Devre arası Selçuk satılır bence. Zaten pek fazla katkı sağlayamıyor artık.

Ben Selcuk un satilacagini zannetmiyorum, cunku aldigi maas ortada arti kendisi de sozlesmem bitene kadar Galatasaray da kalacam falan demisti daha once. Teklif gelse bile onu tatmin edecek bir teklif olmaz, cunku ancak Cin den falan olursa olur belki ama oraya gidermi ozaman soru isareti. Ben pek ihtimal vermiyorum acikcasi.

Ben Selcuk un satilacagini zannetmiyorum, cunku aldigi maas ortada arti kendisi de sozlesmem bitene kadar Galatasaray da kalacam falan demisti daha once. Teklif gelse bile onu tatmin edecek bir teklif olmaz, cunku ancak Cin den falan olursa olur belki ama oraya gidermi ozaman soru isareti. Ben pek ihtimal vermiyorum acikcasi.

Arkadaşının yanına postalamak lazım.

Kaldıkça zarar verecek çünkü. Oynaması bir dert, oynamaması başka bir dert.

Kaldi ki ben 2 milyona bile evet diyecegine sanmiyorum. He 6 ay ise ayri. Pek mümkün görmüyorum bu transferi.

Biraz hayal gibi duruyor suan. Eğer atılımlar yapılırsa yetkili mericden duyarsak bunu o zaman ciddi konusabiliriz. Simdi cene yormaya hiç gerek yok bu söylentiden dolayı.

Bu haberi kim cikardi bilmiyorum. Bir kac gün önce "Futbolu nerden birakmak istersin" sorusuna. "Kalbimde Marsilyaya dönme istegi var bunu hepiniz biliyorsunuz" cevabini vermis. Kim nerden bizim adimizi cikardi anlam veremedim.

Geri
Üst Alt