GSC Portal Drogba: "Galatasaray intihar etti!"

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Didier-Drogba-Galatasaray-Chelsea-Champions-L_3103695.jpg

Galatasaray'ın dünyaca ünlü eski yıldızı Didier Drogba, sarı-kırmızılıların Arsenal'e 4-1 kaybetmesini 3-5-2 taktiğine bağladı!

Detaylar GSC Portal'da!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sen bi de bize sor Drogba.Bu prandelli haricinde 3-5-2 oynaylim diyen yoktu zaten.Arsene Wenger yapsa bizim taktigi bu kadarida fazla deyip baska bisey oynatirdi.

Hakli. Mactan öncede aynisini bende söyledim. 1 hafta denediğin bir sistemle Arsenale karsi cikamazsin. Sivasa karsi bile kac tane net pozisyon verdik.

Doğru söylemiş. Drogba'nın futbol bilgisi Prandelli'den çok daha üstün.

Çare Drogba. Bırak futbolu gel başımıza

Can't remember seeing a CL side as disorganised as Galatasaray. Three CBs, two of them immobile, the other Melo. Sneijder holding. Crazy

Coxun yorumu olayi özetlemis.

Gelip hoca olsa şimdikinden daha iyi oluruz.En azından doğru taktikle oynarız.

Tabii oyuncularla kanka olurdu, yeri geldiginde reisligini gösterirdi. Umarim bir gün TD miz olur reis.

Prandelli böyle hatalar nasil yapabilir aklim almiyor. Hadi 3-5-2 oynayacaksin, senin bu düzene uygun beklerin varmi diye düsündün mü hic ? Hadi Juventus´da 3-5-2 oynuyordu, adamlarda ama Asamoah ve Lichtsteiner gibi fizik gücü cok yüksek oyuncular vardi orada. Bunlara öyle bir görev verebilirsin. Ama bizde öyle bir görevi kaldirabilecek tek oyuncu var oda Eboue, onun da lisansi yok. Birde stoper icin pozisyon bilgisi cok zayif Melo´yu stoperlerin ortasini yerlestirdi. Semih Telles´in aciklarini az cok kapatabildi, ama Melo orada restmen yem oldu. Eger ikinci yari Hamit girmeseydi oyuna, ve Melo´yu orta alana cekmeseydi sadece o konattan bir iki gol daha yerdik.

Hakli. Mactan öncede aynisini bende söyledim. 1 hafta denediğin bir sistemle Arsenale karsi cikamazsin. Sivasa karsi bile kac tane net pozisyon verdik.
1 hafta denedik de bir de güzel oynasaydık o maçta. Sivasın yeteneksizliği sayesinde kazandık o maçı. Harika oynasak gene derim ki takım çok iyiydi. Ben anlam veremiyorum bu teknik adama

Sen bakma Prandelli' ye Drogba. Kendisi 3-5-2 koordinatlarında bulunan paralel evrende yaşıyor.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt