Drogba Giderse Robben Gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder_Robben_10491_p880722.jpg

holanda.jpg

sneijder_persona_30616_450x300px.jpg

Archief_Foto_s_Archief_Voetbal_N_T_auto_auto_c651_c370_q95_WesArjen651.jpg

robben_sneijder_oranje.jpg

robben-sneijder.jpg

Hayirli Olsun. :D

ulan şu real madrid ne salak bir takım,2002 yılından beri sanırım avrupada 1 tane dahi kupa alamadılar, barçanın resmen makarası oldular, transfere Bale dünyanın parasını yığdılar yine yok yine yok.

Olmaz tabi gerizekalılar, bayern münihi son 3 yılda avrupada 2 kez fianl oynatan adamların başında gelen Robben'i ellerinizle kovdunuz, İnteri 2010 yılında efsane yapan dünyanın o yıl için en iyi oyuncusu olan Sino'yu takımdan postaladınız mustahak lan bunlara barça tecevüzü.

şu an bile şu iki oyuncu madrid'de olsa çok büyük farklar yaratırd, barçanın orta sahasına ancak ve ancak teknik olarak dünyada bu iki oyuncu ayar verebilirdi.

futbol cahili real madrid=fenerbahçe kafası.

Drogba giderse forvet gerekir bize.. Baskan'dan cok fiyaka bir forvet transferi bekliyorum o vakit..

Bilerek atilmis olduguna katilmiyorum..o arkadas fransa'da yasiyor...yani cezayirlilerin cok oldugu bir ülkede yasiyor..o sebepten dolayi saka niyetine söylemistir..yoksa kimsenin cezayirlilere yapilan katliamdam mutlu olacagini zannetmiyorum..

Ya boşver salla gitsin böylesilleri hiç bir şey açıklamak zorunda değilsin.

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

------------Muslera

Veysel--Semih--Toprak--Telles

---------Melo--Selçuk---------

Roben-----Sneijder----Turgut

-------------Dzeko----------

Hayali bile güzel.

Vetokele beyler. Bizi her türlü idare eder. Hem genç hem sağlam.

takimda hajro bruma varkene birde robben mi gelecek forvet yerine?

Yok artık Robben.. Muhteşem olur ! Keşke olsa :D

Biz artık kariyer başlangıcındaki adamları bulmalıyız. Misal; Drogba'nın Chelsea'ya gittiği gibi bir adam bulup getirmeliyiz ve 5-6 senede bütün Avrupa onu konuşmalı. Bizimle efsane olmalı. Gidecekse de rekor ücretle gitmeli. Ama kariyerinin zirvesine bizim takımda çıkmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt