Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Robben gibi büyük oyuncuların oyun zekası, tecrübeyle kazandıkları şey değildir. Bruma yaşındaki Robben'i, ya da herhangi bir muadilini izlerseniz ne dediğimi anlarsınız. Bruma pekala bu meziyetini geliştirir, nerde durması gerektiği gibi şeyleri öğrenebilir. Ancak benim anlayışımda oyun zekası diye tabir ettiğimiz olgunun büyük bir bölümünü, doğuştan gelen yetenek oluşturur.
Tutmayın küçük enişteyi.
Mizah nedir sen bilirmisin ?
Helal olsun size..robben'in olasi transfer haberini siyaset basligina cevirmissiniz...
cezayirli müslümanlara domuz kesip yedirmeyi hakaret kabul etmeyip beğenen bizim bu yanlışlığa dur dememizi siyaset kabul ediyorsa kendini tartsın duruşuna baksın
Kime lafin?bana degildir insallah..
Robben gelsin domuz keser cezayirlilere pay niyetine dağıtırım
Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk
Bu mesajı sen beğenmemişmisin sana elbette hem bu hakaret mesajı beğen sonra biz mesajın yanlışlığını müslüman toplumlara hjakaret olduğunu yazınca işi siyasete dökmüşsünüz diye bizi eleştir sonrada bana mı de sana
Ciddi misiniz siz? Robben'in gelmesini istemiyorsunuz yani?
Millet sana mi soracak neye like atip atmiyacagini?Burasi siyaset forumu degil..zaten üyelik sözlesmesinde yaziyor neyi yapip yapamiyacagin...o arkadasin yazdiklarinda hatali birsey olsaydi zaten mod arkadaslar gerekli ikazi yaparlardi..herkesin bir siyasi görüsü var..ama hic kimse senin gibi belli etmek icin ugrasmiyor,zaten avatarin,kullandigin isim bas bas bagiriyor hangi niyetlen buraya girdigini..fazla uzatmayada gerek yok,nasil olsa göz ardi ve sikayet etme hakkina sahibiz begenmedigimiz yazilari ve üyeleri...
millet bana sormayacak ama millet benim kutsalıma hakaret ederse karşılığını bulur niyetimin ne olduğu belli imiş ismimden ve avatarımdan TÜRK ülkesinde TÜRK kimliğini ve TÜRK töresini yaşatmak neden zorunuza gitsin ki kaldı ki durup dururken yazmıyorum bir şey kimseye saldırmıyorum ama benim kutsalıma saldıran olursa da susmam
ayrıca belli etmek için uğraşmıyormuş geç onu dolu avatar gördüm orak çekiçli komünist bayraklı burada T.C Devletinin hükümetine askerine polisine binlerce hakaret yapıldı hala yapılıyor daha geçenlerde mandela konusunda ATATÜRK bile eleştirildi ne yani Atatürk eleştirilir T.Cnin sistemi eleştirilir ama leo yada gökhan eleştirilemez öyle mi hıhımm anladım
O cekicli avatarlari begendimi kim söyledi sana?seninkisi ne kadar gereksizse öbürleride ayni sekilde gereksiz görüyorum..cok basit,begenmedigin mesaji raporla yada göz ardi et..birde her tepki gördügünde hemen karsi tarafi Türk düsmani olarak görme huyundan vazgec..
eyvaALLAH bu seviyeli eleştirinize göz ardı etmeyeceğim saygı ile ama şunu belirtmek isterim yukarıda tepkimi verdiğim mesaj gerçekten bilerek atılmış bir mesajdı hem yer ismi hemde hayvan bilerek seçilmişti
Bilerek atilmis olduguna katilmiyorum..o arkadas fransa'da yasiyor...yani cezayirlilerin cok oldugu bir ülkede yasiyor..o sebepten dolayi saka niyetine söylemistir..yoksa kimse cezayirlilere yapilan katliamdam mutlu olacagini zannetmiyorum..
peki aynı şeyi leo kardeşte deklare ederse bende yaptığım saygısızlıktan ötürü kendisinden de özür dilerim belki duygusal davrandım sizden de özür dilerim maalesef elimde olmadan biraz ayarı kaçırıyorum ama ALLAH şahid niyetim kimseyi kırmak saldırmak üzmek değil
Doğuştan gelen yetenekle futbolun "bazı" avantajları sağlanır. Bahsettiğimiz futbol zekası bugün İzet Hajrovic'te Bruma'ya göre daha fazla. Ama Bruma "oynaya oynaya" kendisini geliştirme potansiyeline sahip. Arda nasıl sonradan bu futbol zekasını geliştirdiyse o da geliştirecektir. Hollandalı birçok oyuncunun bu konuda avantajlı olduğu doğrudur ama bunu sadece altyapı eğitimiyle değerlendiremeyiz. Futbolcuda kapasite varsa Robben de olur Agüero'da.