Drogba: “Haftaya son kez Arena’dayım”

Sergen Sürmeli

Aslan Üye
didier-drogba.jpg

Sakatlığı sebebiyle Trabzon’a değil yine Katar’a giden ve Doha’da tedavi gören Drogba 3puan.com’a konuştu.

Detaylar GSC Portal'da

Geçen sezonun ikinci yarısı için teşekkürler reis. Yolun açık olsun teknik ekipte kapımız her zaman açık

iPhone 5S'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kombinem olmasına rağmen gelmeyeceğim , protesto ediyorum seni Drogba Kardeş o yüzden..

hıh

Emeklerin ve bie kattıkların için teşekkürler keşk bu sene de varını yoğunu koysaydın sahaya , eminim ki havlu atmzdık lige

Beklenen bi ayrılık. Ama çok katkı verdi. Bi rüyaydı ve artık sona geliyoruz. Bu gözlerde Drogba gördü ya. Çok şükür

Bu sene iyi olmasan da ben kendi adıma teşekkür ediyorum kendisine.Ve böyle bir yıldızı da bize izletirdiği için bizim yönetime teşekkür ediyorum.İlk golünü de unutmayacak.Legend Drogba

Gel baba gel. Sana hala kızgın olsam da formamızı giydiği için kendimi şanslı saydığım bir kaç topçudan birisin. Gel de son kez izleyip , vedalaşalım parçalı fil.

Gecen sene ici degil sadece

Bu sene bizi gruptan cikaran adam oldugun icin de tesekkurler drogba

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

hagi den sonra benim için bir efsaneydi yıllarca chelsea maçlarını izledim sırf senin için ve sonunda sevdalısı olduğum klüpte seni izlemek benim için bambaşka birşeydi teşekkürler drogba umarım seni başka görevlerde tekrar görürüz

drogba yı bu formayla ilk defa gördüğüm akhisar maçını unutamam.hele o kafayı vurduktan sonraki sevincimi.:(

yeminle ağlayasım geldi ya niye bilmiyorum ben de gitmesi gerektiğini düşünüyorum ama hüzünleniyor insan Allah yolunu açık etsin ne diyelim başka :(

Teşekkürler her şey için.

Özelikle real madrid 3-2 mac için.

Ayrılması doğru olur her iki taraf için

Drogba kesinlikle kendini dunya kupasina sakliyor.. Cok ayip etti...tesekur edilip direk gondermeleri lazim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Herşey için teşekkürler Drogba :tiphat:

Kombinem olmasına rağmen gelmeyeceğim , protesto ediyorum seni Drogba Kardeş o yüzden..

hıh

Emeklerin ve bie kattıkların için teşekkürler keşk bu sene de varını yoğunu koysaydın sahaya , eminim ki havlu atmzdık lige

Istesen de gidemezsin.

Geri
Üst Alt