Drogba: “Haftaya son kez Arena’dayım”

Haber içeriğini geçerek 3puan.com nedir arkadaş ya :D Adamların künyesi bile yok. Kimdir, nedir, necidir bilen yok :D Ama adamlar birinci ağızdan haber yapıyorlar.

Herşey için teşekkürler DrogBABA:) Bu sezon ligi çöpe attık sana güvenerek ama cl de gruplardan çıkışta başroldesin

umarım erciyes maçında oynamaz. gider yine egoistçe işler yapar iyi giden takımı batırır. geçen sene çok iyiyydi ama bu sene tamamen egoist ve koşmuyorda takımı sahada 10 kişi bırakıyordu. yinede hizmetleri için teşekkürler özellikle geçen sene şampiyonlukta ve bu seneki juve maçlarında takıma çok katkı verdi.

Akhisar maçında attığı o kafa golü spikerin Didier Drogba diye bağırmasını hiç bir zaman unutmayacağım. Oyuna girdi, golü attı, spiker adını söyledi ama ben hala bizim oyuncumuz olduğuna inanamıyordum, inanılmaz bir duyguydu sanki rüyada gibiydim...

Efsaneler unutulmaz yolun açık olsun Parçalı Fil.

Kisaca oynamadan veda edecekmis, dogruysa..

Seni bu forma altında gördük ne mutlu bize. Katkın olmadı da değil yani oldu ama yaşın gereği kaldıramadın yolun açık olsun didi.

Drogba'nın yerine çok sağlam Dzeko gibi bir forvet almamız şart tabi şampiyonlar ligi için.

Geri
Üst Alt