- 21 Haziran 2011
- 27.440
- 7.424
- 2.238
Yabancı sınırı olmasa kalsın derdim, ama yaşı malum, sakatlanmayacağını kim garanti edebilir gelecek sezon.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak'la sözleşme yeniledik şaka gibi daha Drogba'nın lafı yapılmaz, sadece sınır konusunda tereddütler var ama yönetim Hayro'yu aldığına göre bürtçede çok çilek gelecek gibi durmuyor genç oyuncu alırlar birkaç tane Ontivero tarzı tutarsa iyi
Ünal Aysal : Galatasaray için, 2014-15 sezonu için tasarruf senesi olacak diyebiliriz.
Yabancı sınırı olsun olmasın Galatasaray Avrupa da büyüyecekse Drogba gibi 36 yaşındaki futbolculardan vazgeçmelidir.Bende Drogba geldiğinde heyecanlandım ama anladım ki mesele isimde değil genç hızlı ve kaliteli bir takım kurmak lazım.Chelsea Dortmund gibi takımları örnek almalıyız.
Lafım size değil yanlış anlamayınız lütfen ,,
ama bu bizim taraftarın hatta renk ayırt etmeden tüm taraftarların ikiyüzlülüğüdür .
Lafınız bana değil tamam ama benim yaptıgım yorumla sizin yaptıgınız yorum arasında bağlantı kuramadım pek.
Koyulaştırıp altını çizdiğim kısmı kastettim ,
birçoğumuz ki çoğu zaman bende dahil dortmund gibi olalım şunun gibi bunun gibi olalım örnek alalım deriz , deriz ama bu tamamen söylemlerimizin fantazisinden ibaret kalır ,, " isim " önemli değil deriz ama " isim " olmadığındada yine feveran ederiz ,,
Siz yazdığınızda samimi olabilirsiniz belki ama ben kendim için söyleyeyim bu konuda samimi değilim aslında olamamda ,
Misal dortmund gibi olmayı istemem örnek almamızıda istemem çünkü herşeyiyle bize aykırı ters ve uymayacak bir örnek , ama Çelsi gibi özellikle bu yılki Çelsi gibi olmamızı isterdim örnek almamızıda isterdim ama ülkenin ve klubün şartlarını düşününce olamayacağını düşünüyorum , en nihayetinde gelip gelebileceğimiz son radde olmasada ona yakın yer geçtiğimiz transfer dönemi .
Umarım anlatabilmişimdir , konuyu dağıttığım içinde millet kusura bakmasın .
Gayet iyi anladım demek istediğini benim anlatmak istediğimde Chelsea gibi ya da Dortmund gibi olmak değil onların yaptıklarını yapabilmek genç kaliteli takım olmak belki hayal olarak gelebilir size ama Shaktar Porto Brezilya dan Kolombiya dan futbolcuları alabiliyorsa bizde pekala alabiliriz Bruma Telles bu oyuncular çok potansiyelli ama bu oyuncuların yanına daha fazla kalite genç geldiği zaman başarı gelir bu benim inancım.