Drogba İle Sözleşme İmzalamak, Bir Sezonu Daha Çöpe Atmaktır!

Yabancı sınırı olmasa kalsın derdim, ama yaşı malum, sakatlanmayacağını kim garanti edebilir gelecek sezon.

Burak'la sözleşme yeniledik şaka gibi daha Drogba'nın lafı yapılmaz, sadece sınır konusunda tereddütler var ama yönetim Hayro'yu aldığına göre bürtçede çok çilek gelecek gibi durmuyor genç oyuncu alırlar birkaç tane Ontivero tarzı tutarsa iyi

Burak'la sözleşme yeniledik şaka gibi daha Drogba'nın lafı yapılmaz, sadece sınır konusunda tereddütler var ama yönetim Hayro'yu aldığına göre bürtçede çok çilek gelecek gibi durmuyor genç oyuncu alırlar birkaç tane Ontivero tarzı tutarsa iyi

Ünal Aysal : Galatasaray için, 2014-15 sezonu için tasarruf senesi olacak diyebiliriz.

gomisi alırlar bedava olduğundan para sorunu yaşıyorsak onu alsınlar kabul. ama ben dzeko filan isterdim. drogba galatasaraydan gitti zaten :)

Drogba ile sozlesme uzatilmasina karsi olmakla birlikte, eger aralarindan bir secim yapmam gerekse tek salise dusunmem; Burak gitsin, Drogba kalsin derim. Ikisi de gitmeli ayri konu, ancak evela Burak gitmeli.

Ünal Aysal : Galatasaray için, 2014-15 sezonu için tasarruf senesi olacak diyebiliriz.

Yerine sırf transfer yapmış olmak için alınmış biri gelecek eminim,ben de memnun değilim performansından ama belki de Drogba'yı arayacaz kendisini kanıtlamış üst kalibrede birini almayız yapılan açıklamalardan sonra, zaten Mancini geldiğinde ilk açıklamaydı gençlere yöneleceğiz diye sabredelim bakalım gerçi Mancini o kredisini erken doldurdu yönetimin tavrını merak ediyorum sezon sonu.

Aysal'a yaptigi saçmaliklardan dolayi güvenim azaldi. Eger tekrar Drogbayi takimda tutarsa kongrenin müdahale etmesi lazim. Saçma sapan kafasina göre transfer yapmasin, gitsin Lucescuyla anlaşsin yeter. Iki sezondur cani top oynamak istemeyen bu tayfa daha fazla takimda du-ra-maz! Taraftar bikti artik, savaşan takim görmek istiyor. 40 metreden frikik atan, geri pas ve ofsayt rekorlari kiran, kulübü sövüşlemekten başka derdi olmayanlar gitsin artik.

Yabancı sınırı olsun olmasın Galatasaray Avrupa da büyüyecekse Drogba gibi 36 yaşındaki futbolculardan vazgeçmelidir.Bende Drogba geldiğinde heyecanlandım ama anladım ki mesele isimde değil genç hızlı ve kaliteli bir takım kurmak lazım.Chelsea Dortmund gibi takımları örnek almalıyız.

Lafım size değil yanlış anlamayınız lütfen ,,

ama bu bizim taraftarın hatta renk ayırt etmeden tüm taraftarların ikiyüzlülüğüdür .

Lafınız bana değil tamam ama benim yaptıgım yorumla sizin yaptıgınız yorum arasında bağlantı kuramadım pek.

Koyulaştırıp altını çizdiğim kısmı kastettim ,

birçoğumuz ki çoğu zaman bende dahil dortmund gibi olalım şunun gibi bunun gibi olalım örnek alalım deriz , deriz ama bu tamamen söylemlerimizin fantazisinden ibaret kalır ,, " isim " önemli değil deriz ama " isim " olmadığındada yine feveran ederiz ,,

Siz yazdığınızda samimi olabilirsiniz belki ama ben kendim için söyleyeyim bu konuda samimi değilim aslında olamamda ,

Misal dortmund gibi olmayı istemem örnek almamızıda istemem çünkü herşeyiyle bize aykırı ters ve uymayacak bir örnek , ama Çelsi gibi özellikle bu yılki Çelsi gibi olmamızı isterdim örnek almamızıda isterdim ama ülkenin ve klubün şartlarını düşününce olamayacağını düşünüyorum , en nihayetinde gelip gelebileceğimiz son radde olmasada ona yakın yer geçtiğimiz transfer dönemi .

Umarım anlatabilmişimdir , konuyu dağıttığım içinde millet kusura bakmasın .

Koyulaştırıp altını çizdiğim kısmı kastettim ,

birçoğumuz ki çoğu zaman bende dahil dortmund gibi olalım şunun gibi bunun gibi olalım örnek alalım deriz , deriz ama bu tamamen söylemlerimizin fantazisinden ibaret kalır ,, " isim " önemli değil deriz ama " isim " olmadığındada yine feveran ederiz ,,

Siz yazdığınızda samimi olabilirsiniz belki ama ben kendim için söyleyeyim bu konuda samimi değilim aslında olamamda ,

Misal dortmund gibi olmayı istemem örnek almamızıda istemem çünkü herşeyiyle bize aykırı ters ve uymayacak bir örnek , ama Çelsi gibi özellikle bu yılki Çelsi gibi olmamızı isterdim örnek almamızıda isterdim ama ülkenin ve klubün şartlarını düşününce olamayacağını düşünüyorum , en nihayetinde gelip gelebileceğimiz son radde olmasada ona yakın yer geçtiğimiz transfer dönemi .

Umarım anlatabilmişimdir , konuyu dağıttığım içinde millet kusura bakmasın .

Gayet iyi anladım demek istediğini benim anlatmak istediğimde Chelsea gibi ya da Dortmund gibi olmak değil onların yaptıklarını yapabilmek genç kaliteli takım olmak belki hayal olarak gelebilir size ama Shaktar Porto Brezilya dan Kolombiya dan futbolcuları alabiliyorsa bizde pekala alabiliriz Bruma Telles bu oyuncular çok potansiyelli ama bu oyuncuların yanına daha fazla kalite genç geldiği zaman başarı gelir bu benim inancım.

Drogba gidip Burak-Umut kalacaksa gitmemeli

Drogba gidip Burak-Umut kalmayacaksa gitmeli

Gayet iyi anladım demek istediğini benim anlatmak istediğimde Chelsea gibi ya da Dortmund gibi olmak değil onların yaptıklarını yapabilmek genç kaliteli takım olmak belki hayal olarak gelebilir size ama Shaktar Porto Brezilya dan Kolombiya dan futbolcuları alabiliyorsa bizde pekala alabiliriz Bruma Telles bu oyuncular çok potansiyelli ama bu oyuncuların yanına daha fazla kalite genç geldiği zaman başarı gelir bu benim inancım.

Katılıyorum ama Türkiye'deki bir klüp olduğumuz aklıma gelince ...

aldığı maaş yüksek, 5 yabancı oynatabileceğiz, o yüzden gitmelidir.

5 yabancı kuralı kalkmalı

Muslera-Alex-Melo-Sneijder-Bruma etti 5

Burdisso geri dönecek

Amrabat Malaga'da kalır

Dany geri dönecek satacak klüp bulmak zor

Ontivero kiralık gider muhtemelen

Drogba ?

Hajrovic ?

Chedjou ?

Eboue ?

her şey çok karışık

Büyük Drogba Fanboy olarak maalesef haklisin.

8 Yabanci= Bruma, Sneijder, Muslera, Telles, Melo ,Stoper, Forvet, 2 ikinci Forvet veya Kanat

Kale vuruşundan karşı kaleye şut çekmeye kalkmadı henüz, gidemez.

Kazma ve kankisi ie sözleşme yeniledik bırakalımda drogba da kalsın. Drogba kazmadan daha mı kötü.

Geri
Üst Alt