Drogba Seattle Sounders'a mi gidecek?

Emre Pala

Parçalı Üye
Rumor mill: Sounders FC looking to sign Didier Drogba in the summer? | Sounders FC | Seattle Times

Ilginctir, gecen hafta Antep macindan sonraydi galiba, Drogba Instagram'da fotograf paylasti, Istanbul'da Gary Payton'la yemek yemis. Taniyanlar bilir, Seattle'in eski basketcisi. Eski sporcu oldugu icin simdi Sounders'la bir iliskisi varsa sasirmam. Fotografi gorunce ilk aklima gelen, "Sounders'la bir baglantisi var mi acaba?" olmustu.

Twitter / MikeStandish : From reliable friend: Extremely ...

olması gereken bu... drogba'lı galatasaray muhteşem bir deneyimdi ancak bir sene bile uzatsak tadı kaçacak... şimdiden bile demediğimizi bırakmıyoruz... bence bu sene galatasaray'a noktayı koymalı... ve hepimizin gözünde bir efsane olarak kalmalı...

Hayırlısı olsun. Dragba'yı çok sevdik ama yeni sezonda daha genç bir forvete ihtiyacımız olacak.

Biraz da Amerikalılar adam görsün.

Gidecek gibi görünüyor,dünya gözüyle 1,5 sene bir efsaneyi izledi bu gözler parcalıyla,sampiyonluk yaşadık kupalar aldık,giderse en iyi sekilde ugurlayacagız kendisini,eyvallah Didi..:heart:

Yerine:

378px-Alexandre_Pato_Real_Madrid-Milan.jpg

Pls...

Teşekkür edip güzelce ayrılmak en iyisi.

hem onun içinde çok doğru karar bence.

Türkiyede 2 yıl tecrübe yasadı GS la tekrar avrupada şamp. ligi arenasında oynadı çeyrek final gördü 2.sene gruptan çıkdı. ligde şampiyon oldu.

Eskiyi baya yad etti yani.

O heyecanınıda kaybetti artık. Gitmesi onun içinde çok iyi olur.

Amerikada 2-3 yıl daha gözü kapalı oynadıgı gibi Hep göz önünde olur .

Ayrıca ben onun yerinde olsam onun gibi tüm dünyada şeklim olsa hiç düşünmem giderdim amerikaya.

Orda çok fındık kırar biraz da hollywood piyasasını götürsün yakısır drogbamıza

Daha düşük bir ücretle kalmasını isterdim ama bunu da Drogba kabul etmez.

Akhisar maçında oyuna girdiği andaki heyecanı ve mutluluğu anlatamam.Hele attığı golden sonra havalar uçuşmuştuk evde.

Başkana da ayrıca teşekkürler böyle bir efsaneye formamızı giydirdiği için.

Didi'ye küfür edilmesine dayanamazdım. En iyisini yapar ki zaten topu MLS'te bitireceğinin sinyallerini vermişti .Tüm kıtalarda oynama gibi bir fantezisi vardı galiba :asd:

Açıklamalarına devam eden 35 yaşındaki Fildişili oyuncu, "Bilmiyorum, belki bir gün başka bir takıma gidebilirim. Fakat şimdilik Galatasaray ile neler yapabileceğime odaklıyım. Şuan ayrılmayı düşünmüyorum. Ama zaman gelir ve MLS ekiplerinden teklif alırsam, neden olmasın?" diyerek sözlerini tamamladı.

5+0+3 varken yabancı forvet oynatamayız, anca 3 için potansiyelli bir genç yabancı alabiliriz, 2 sezon burak yılmaza talim

Çeptalk

Herkes için en hayırlısı olur Drogba bu sezon çok ciddi düşüşte Gs taraftarının hafızasında hep efsane olarak kalması gerekir.

5+0+3 varken yabancı forvet oynatamayız, anca 3 için potansiyelli bir genç yabancı alabiliriz, 2 sezon burak yılmaza talim

Çeptalk

Tam tersini düşünüyorum. Yabancı Forveti koy, gerisi kim olursa doldur. Türkiye'de diğer mevkilerin (orta saha hariç) çok yüksek kaliteli olmasına gerek yok şampiyon olmak için. Forvet önemli. Bu arada Drogba gitmeli.

Geri
Üst Alt