drogba vs van persie

drogba vs van persie

• drogba

Oy: 68 97,1%
  • van persie

Oy: 2 2,9%

• Kullanılan toplam oy
    70

Bekir Duman

Cezalı
Kırmızı Üye
sizce hangisi arkadaşlar? PL kariyeri açısından van persie daha iyi ama CL olarak bakınca drogba açık ara önde.
Persie'nin fb zamanını yok sayarak bir değerlendirme yapsak sizce hangisi?

Bu kıyaslama Drogba ya hakaretir.

Drogba futbol efsanesidir. Persie sadece bir kaç yıl iyi bir dönem geçirmiş bir futbolcu olmuştur.

Van Nistelroy vs Drogba olsaydı neyse.

s.mod olsaydım konu sahibine drogba'yı persie gibi adamla kıyasladığı için en az 1 ay myc vermiştim . :)

Drogba her türlü bizde oynadığı için de yazmıyorum bunu çok farklı bi oyuncu Drogba.

Eger Drogba Afrikali değilde Hollandalı,Alman vs olsa idi ilah ilan edilirdi Avrupada.
Van Persie kim.

RvP 32 yasinda Fener de fiziken yürüyen ölü gibiydi, sadece klasi ile birseyler yapiyordu.

Drogba 34 yasinda sirtina 2 rakibi alip top sürüyordu bizde.

Ben smod olsaydım ip ban.
Bu arkadaş ya aptal ya da kuş.
299 postu olan birisi için fazla iddialı bir topic.

Gscimbom mobil

Ben rvp daha iyidir mi dedim? Bak ne demişim.
Bana apal diyemezsin. O Sözünü şimdi geri alacaksın. 299 Postum varmış bundan dolayı böyle şeyler yazmazmışım. Zeka yaşın kaç senin?
Screenshot_1.png

Drogba ve Van Persie kıyaslanamaz. Türkiye'ye gelenler arasında ancak Eto'o ile Drogba'yı kıyaslarım ki bana göre Eto'o Süper Lig'e gelmiş en iyi golcüdür. Sonra Drogba gelir.

RVP nin muadili Mario Gomez dir. Drogba rakip olabilecek kalitede TR de forvet oynadımı? Varsa özür dilerim aklıma gelmiyor.

Drogba bir halk kahramanı persie ise prime döneminde çok iyi işler yapmış bir forvet.

Geri
Üst Alt