Drogba'dan Gary Payton'a G.Saray Forması

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Drogba'dan Gary Payton'a G.Saray forması!

garypayton_drogba_280114.jpg

(Selçuk AYTEKİN / Ajansspor)
29cs3yb.jpg

Didier Drogba beraber akşam yemeği yediği Gary Payton'a Galatasaray forması hediye etti.

Avea Basketbol Kampı organizasyonu için İstanbul'a gelenNBA'in efsane oyuncularından Gary Payton geçtiğimiz akşam hayranı olduğu Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Didier Drogbaile akşam yemeği yedi.

NBA'in en şöhretli takipçilerinden olan Didier Drogba son üç NBA finalini de kaçırmazken, büyük bir Gary Payton hayranı olduğunu da vurguladı.

İki efsane isim Ulus'ta bir restoranda uzun süre sohbet etti.

Sizce Turkiyeye gelmis en buyuk topcu Hagi mi Drogba mi ? Katki olarak degil buyukluk olarak ?

Sizce Turkiyeye gelmis en buyuk topcu Hagi mi Drogba mi ? Katki olarak degil buyukluk olarak ?

Hagi Romanya 94 Milli takimin en önemli oyunculardan biriydi, All-Star takimina girdi, Drogba CL finalde gol atti ve yendi.

Zor, ama bence Hagi hem katki hem büyüklük olarak Drogbadan üstün.

ona bakarsan Drogba cok daha büyük bi adam, bütün Afrika taniyor seviyor, adam ünlüler ilen cok yakin Rihanna dan tut baska sarkicilara karsi, ama Hagi de bi baskaydi be abi, kicini yirtiyordu...

Hagi başkadır. Biz büyük hayaller kurmayı onunla öğrendik... Hayallere ulaşmayı da...

Drogba ise ulaşılmış hayallerin tadını nasıl çıkarmalı onu gösterdi bize...

(Açıkçası ayrım yapmak istemedim. Yapamam da. İkiside benim için çok değerli )

ona bakarsan Drogba cok daha büyük bi adam, bütün Afrika taniyor seviyor, adam ünlüler ilen cok yakin Rihanna dan tut baska sarkicilara karsi, ama Hagi de bi baskaydi be abi, kicini yirtiyordu...

belki popülarite olarak drogba öndedir ama hagi futbolculuk yetenek olarak drogba'dan daha önde eski drogbadan bahsediyorum tabi şuanki drogba webodan beter düzelmesi lazım bir an önce...

Payton'u bir kere bile canli tv'den seyretmiyenler adama laf atiyor..neyin pesindesiniz?

Gary akıllı olsun akıllı .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=dIro73hS3rI[/media]

Geri
Üst Alt