GSC Portal Drogba’dan Olay Yaratacak Açıklamalar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Melih Akan

Berlin Panteri
drogba7.jpg

Galatasaray'dan ayrılmasının ardından Chelsea'de üstün performansına devam eden Drogba, Fatih Terim ve oyuncular hakkında şok yorumlarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Takım içinde ki sıkıntılar Terim zamanından beri büyüyerek yumak halinde bugünlere kadar gelmiş anlaşılan. Drogba ve Sneijder tansferleri fitili ateşlemis

Sallama bir röportaj gibi...

İçler acısı durumdayız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gökmen'in yeni gazetesi Millet'in haberi.Gökmen hakimdir bu işlere,sallama haber yapmaz.Tüyler ürpertici şeyler daha var.Onları koymadım buraya.Buradan okuyun.

Galatasaray nasıl çöktü? (1)

haber gerçek veya uydurma bunu bilemem ama şurası kesin gerçek

Takımdaki arkadaşlarla sıkıntımız yoktu. Benim suratıma gelip kimse bir şey söylemedi. Hep dedikodum yapıldı. sahada yalnız bıraktılar beni. Chelsea’de de herkesin başka başka arkadaşları vardı. Ama bir oyunumuz vardı. Ve ona beraber sahip çıkardık. G.saray’da ise kendini profesyonel adlandıran, çocuk ruhlu futbolcular vardı. Onların oyunu farklıydı. Futbol ciddi bir oyundur ve zeka gerektirir. Benim çocukça oyunlara ayıracak vaktim ne yazık ki yoktu

futbolcular arasındaki kopukluk saha içinede aynen yansıyor. selçuğun pas tercihlerini hatırlayın uzun süre sneijdere top atmadı adam, drogbaya top atmadı. sadece selçuk değil tabi aklıma ilk o geldi. mesela sabride atmıyordu hatta senijder ilk geldiğinde yanına kadar geliyordu top almak için adam topu uzun vuruyordu gitsin diye. şu andaki halimizde farklı değil. futbolcularımız birbirine soğuk ama bunu sahaya yansıtmaları çok kötü. realde cehlesedede birbirini sevmeyen futbolcular var ama sahaya çıkınca tek amaç takıomın başarısıdr. bizim 3 milyon euro maaş alan sözde profesyonel olan çocuk kafalı topçularımız oldukça bu sorunları aşmamız çok zor

Abovvvv bu nedir arkadaş. Cadı kazanı olmuş lan kulüp. Emeği geçenlerin emekleri çalınsın, çoluğu çocuğu aç kalsın, karısı kızı sokaklarda sürünsün para için yalvarsın.

Böyle haberlere çok itibar etmem ama bunlar olmasa şuanda takım bu durumda olmazdı.

Şerefsiz, haysiyetsiz adi insancıklar.

Türkler genelde sinsi dir, kimse yüze söylemez, sorsan hep hersey cok güzel. Burak i hep analiz ettim, 50 gol fark ile yenelim adam bi gram sevinmiyor, cünkü o 50 golün icinde kendi golü yok diye, öyle bir cins oyuncu. Kendilerini Takimdan büyük gören oyuncular var, Drogba da öyleydi, ama Drogba nin kalitesi buna izin veriyordu ! Biz burda bos bos bagirmiyorduk Selcuk ve cetesi inatla Wesleye top atmadiklarini, simdi ise pas atacak halleri bile yok...

salla bidenem salla .. zaten adam nerde gorup te yalanliyacak bu haberi sanki

Yalan haber olduğunu düşünmüyorum.
Bu olayların hepsinin doğru olduğuna 100 de yüz eminim.
Yerli becereksizlerden bu tür eziklikler beklenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt