GSC Portal Drogba’dan Olay Yaratacak Açıklamalar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogba boyle seyleri basina anlatacak biri degil. Olaylar gercek bile olsa Drogba dedi diye bire bin katilmistir.

İşin daha kötüsü bu haber masa başıda olabilir ama yazılanlar olmamıştır diyebiliyormuyuz !

Gökmen Özdemir bu konuları uydurarak yazmaz. Yazmışsa vardır bi bildiği.

Takımdaki arkadaşlarla sıkıntımız yoktu. Benim suratıma gelip kimse bir şey söylemedi. Hep dedikodum yapıldı. sahada yalnız bıraktılar beni. Chelsea’de de herkesin başka başka arkadaşları vardı. Ama bir oyunumuz vardı. Ve ona beraber sahip çıkardık. G.saray’da ise kendini profesyonel adlandıran, çocuk ruhlu futbolcular vardı. Onların oyunu farklıydı. Futbol ciddi bir oyundur ve zeka gerektirir. Benim çocukça oyunlara ayıracak vaktim ne yazık ki yoktu

ne guzel ozetlemis

Bu haber yalan yada doğru ama hemen hemen her gazete takımda bölünmüşlük olduğunu söylüyor ve sahadaki oyuna baktığımız zaman bu yazılanlar doğru takımda sinsi çok yabancı oyuncularımız ile yerli oyuncularımızin arası iyi değil sneijderin fenere attığı ikinci golünü bir çok kere izledim burak ve umut gole hiç sevinmedi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Röportajı okudukdan sonra bu yazılanları Drogba dan başkası söyleyemez dedim.

Açıkçası burada yapılan yorumlar şaşırttı..

O kadar doğru o kadar gerçek şeyler yazıyor ki nasıl sallama diyorsunuz anlamadım ..

Adama helal olsun GS ı gerçekten anlamış . ve Tanımış..

GS hali bu.

çok güzel özetlemiş

Burak&Selçuk denilen iki amatörü takimda tuttugumuz sürece belimiz dogrulmayacak. Simdi bunu Drogba da teyit etmis oldu. Takim uçmak üzereyken bu ikiliye kulübün anahtarini verip gelecegimizi baltaladilar.

Bunları söyleyip söylemediği bir tarafa;

'Böyle düşünmüş olabilir mi?' ve 'Tespitlerinde haklı olabilir mi?' sorularına 'Asla!' diyebilecek tek bir kişi var mıdır aramızda?...

Drogba nın geçen sezon belli bir periyottan itibaren yansıttığı vücut dili, bu sözlerle gayette örtüşüyor...

Son döneminde o yüzden mi yatmış

drogbayı severim şahsen iyi oyuncuydu ama saçma konuşmuş neden kötülüyosun takımı futbolcuları yönetimi fatih terimi

aciklamalar dogruysa fatih terimin fesat kisiligini cok guzel tarif etmis dd

Geçtiğimiz sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılan Drogba, gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

galatasarayda_cocuk_ruhlu_futbolcular_var_h22229.jpg

Drogba uzun süren sessizliğini bozdu. Yayın hayatına yeni başlayan Millet Gazetesi'nden Gökmen Özdemir'e konuşan Fildişili oyuncu, Türkiye'den neden ayrıldığına dair ilginç açıklamalar yaptı.

‘DEDİKODUM YAPILDI’

Takımdaki arkadaşlarla sıkıntımız yoktu. Benim suratıma gelip kimse bir şey söylemedi. Hep dedikodum yapıldı. sahada yalnız bıraktılar beni. Chelsea’de de herkesin başka başka arkadaşları vardı. Ama bir oyunumuz vardı. Ve ona beraber sahip çıkardık. G.saray’da ise kendini profesyonel adlandıran, çocuk ruhlu futbolcular vardı. Onların oyunu farklıydı. Futbol ciddi bir oyundur ve zeka gerektirir. Benim çocukça oyunlara ayıracak vaktim ne yazık ki yoktu.

‘MANCİNİ İTİRAF ETTİ…’

Mancini ile sıkıntılarımız oldu. Beni anlamadı. ya da anlamak istemedi. Bana takımda pas atmıyorlardı. Kendisine söyledim. ‘Biliyorum,
görüyorum. ama bir şey yapamam’ dedi. Bir İtalyan olarak futbolda kırmızı çizgileri vardı. Esnek değildi...

'TERİM HEDEF GÖSTERDİ'

Fatih Terim ile iletişim problemi vardı. Gönderilmesini bana bağladı. Beni taraftarın önüne atmaya çalıştı. Başkanla görüştüğüm için gittiğini düşündü. Ben Didier Drogba’yım. İletişim insanıyım. İsteyen herkesle görüşürüm. İyi veya kötü oynadığımı masörden, tercümandan duymak zorunda değilim…

‘OYUNCAĞI GİBİ... ’

Başkan sürekli bir şeyler söylüyor sonra ortadan kayboluyordu. Problemleri gördüğünü sandım. Hatta bence görüyordu. ama çözmek
için hiç hamle yapmadı. Galatasaray’ı bir oyuncak gibi görüyordu. Ben de kendimi oyuncak bebek gibi hissetmeye başladım. Bence
tüm tercihleri yanlıştı. Takım üzerinde pozitif bir etkisi olduğunu düşünmüyorum yaptıklarının…

‘GALATASARAY ÇOK BÜYÜK’

Galatasaray çok çok büyük bir potansiyel ama içindekiler bunun farkında değil. Ya da bu büyük potansiyelden herkes kendine düşeni
kopartmaya çalışıyor. Umarım bir gün Galatasaray ile yollarımız bir kez daha kesişir. O potansiyeli o gücü bilen insanlarla birlikte Galatasaray’ı hak ettiği yere getirmek isterim. Galatasaray taraftarına çok teşekkür ederim. Galatasaray’ın büyüklüğünü en iyi onlar temsil ediyorlar. Bizi gerek sahamızda gerekse deplasmanda hiç yalnız bırakmadılar...

Futbolarena

hıkaye olabılır roportaj ama soyledıklerınde de yanlıs bısey yok gıbı bıldıgımız seyler..tıpık turk futbolcuları tıpık turk yonetıcılerı ıste

Takımın fotoğrafını çekmiş... Taraftarın gördüğünü yönetim, teknik heyet ve MEDYA görmüyor...

Adamin egosuz degildi, sürekli her frikik kullanmak istiyordu.

mancini onu oyundan çikarmisti, antalyaspor maçiydi galiba, ondan beri kendine gelemedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt