Halim Koçer
Kırmızı Üye
- 23 Nisan 2014
- 1.222
- 5
- 608
Drogba'dan Soma'ya büyük yardım - Şampiy10 Haber haber doğruysa 1000000€ yardım yapmış baba...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zannetmem
bir milyon bayagi ucuk bir rakam..yinede corbada tuzu vardir..
futbolcular daha birinci günde 5,8 milyon topladılar... kaldı ki drogba tüm yardımları kendi kurduğu vakıf üzerinden yapar... öyle bir vakıf için çok büyük bir rakam değil bence...
olabilir arkadasim.yalniz tl bazinda topladi futbolcular.5.8 milyon tl ile 5.8 milyon euro arasinda bayagi bir fark var..belki dedigin gibi bir vakif üzerinden olabilir ama sahsi 1 milyon euro verecegini zannetmiyorum.
eurosunu tlsini geçelim... madenlerde yaplan bir yaşam odasının maaliyeti taş çatlasın 100bin dolar... o madende ulaşabilecekleri bir yaşam noktası olsaydı bugün hepsi yaşıyor olacaktı... 100bin dolardan bahsediyoruz... maden sahibinin arabasının bile daha pahalı olduğuna adım gibi eminim...
onlar yaşarken 100bin dolar harcamamışız öldükten sonra 100milyon toplasan ne yazar... yaşam odasını şart koşmayan 3 ülkeden biriyiz... diğerleri de afganistan ve pakistan... ama bakan çıkmış kimsenin suçu yok tesis tamam denetlemeler tamam şartnameler tamam diyor... maden sahibi kesinlikle suçumuz yok diyor... yaşam odasının yenisi yapılacağı için eskisini iptal etmiştik diyor... bir tane gazeteci de "ulan yenisini yaptıktan sonra iptal etseydin" demiyor... ulan kimsenin suçu yoksa hepinizi allaha havale ediyorum gidin ona anlatın "hacı bizim suçumuz yok hep senin yüzünden" diye...
gökhan lafım sana değil aslında konuyla alakasız bile oldu ama yazarken artık çıldırası geliyor insanın birden yazı bu yöne kaydı... sinirden kafayı yicem... belki de yedim...