Drogba'dan Soma'ya Yardım

Teşekkürler Didier..

zannetmem

bir milyon bayagi ucuk bir rakam..yinede corbada tuzu vardir..

Başbakan olacak adam Volkan ayısına bile sabretti

1368382768-1368382390-fenerbahce%20-%20galatasaray10.jpg

futbolcular daha birinci günde 5,8 milyon topladılar... kaldı ki drogba tüm yardımları kendi kurduğu vakıf üzerinden yapar... öyle bir vakıf için çok büyük bir rakam değil bence...

olabilir arkadasim.yalniz tl bazinda topladi futbolcular.5.8 milyon tl ile 5.8 milyon euro arasinda bayagi bir fark var..belki dedigin gibi bir vakif üzerinden olabilir ama sahsi 1 milyon euro verecegini zannetmiyorum.

Drogba gelirinin büyük kısmını ülkesindeki sosyal tesislere harcıyor. Baba gercekten.

olabilir arkadasim.yalniz tl bazinda topladi futbolcular.5.8 milyon tl ile 5.8 milyon euro arasinda bayagi bir fark var..belki dedigin gibi bir vakif üzerinden olabilir ama sahsi 1 milyon euro verecegini zannetmiyorum.

eurosunu tlsini geçelim... madenlerde yaplan bir yaşam odasının maaliyeti taş çatlasın 100bin dolar... o madende ulaşabilecekleri bir yaşam noktası olsaydı bugün hepsi yaşıyor olacaktı... 100bin dolardan bahsediyoruz... maden sahibinin arabasının bile daha pahalı olduğuna adım gibi eminim...

onlar yaşarken 100bin dolar harcamamışız öldükten sonra 100milyon toplasan ne yazar... yaşam odasını şart koşmayan 3 ülkeden biriyiz... diğerleri de afganistan ve pakistan... ama bakan çıkmış kimsenin suçu yok tesis tamam denetlemeler tamam şartnameler tamam diyor... maden sahibi kesinlikle suçumuz yok diyor... yaşam odasının yenisi yapılacağı için eskisini iptal etmiştik diyor... bir tane gazeteci de "ulan yenisini yaptıktan sonra iptal etseydin" demiyor... ulan kimsenin suçu yoksa hepinizi allaha havale ediyorum gidin ona anlatın "hacı bizim suçumuz yok hep senin yüzünden" diye...

gökhan lafım sana değil aslında konuyla alakasız bile oldu ama yazarken artık çıldırası geliyor insanın birden yazı bu yöne kaydı... sinirden kafayı yicem... belki de yedim...

eurosunu tlsini geçelim... madenlerde yaplan bir yaşam odasının maaliyeti taş çatlasın 100bin dolar... o madende ulaşabilecekleri bir yaşam noktası olsaydı bugün hepsi yaşıyor olacaktı... 100bin dolardan bahsediyoruz... maden sahibinin arabasının bile daha pahalı olduğuna adım gibi eminim...

onlar yaşarken 100bin dolar harcamamışız öldükten sonra 100milyon toplasan ne yazar... yaşam odasını şart koşmayan 3 ülkeden biriyiz... diğerleri de afganistan ve pakistan... ama bakan çıkmış kimsenin suçu yok tesis tamam denetlemeler tamam şartnameler tamam diyor... maden sahibi kesinlikle suçumuz yok diyor... yaşam odasının yenisi yapılacağı için eskisini iptal etmiştik diyor... bir tane gazeteci de "ulan yenisini yaptıktan sonra iptal etseydin" demiyor... ulan kimsenin suçu yoksa hepinizi allaha havale ediyorum gidin ona anlatın "hacı bizim suçumuz yok hep senin yüzünden" diye...

gökhan lafım sana değil aslında konuyla alakasız bile oldu ama yazarken artık çıldırası geliyor insanın birden yazı bu yöne kaydı... sinirden kafayı yicem... belki de yedim...

basta bana niye bunlari yaziyorsun diye düsündüm,konu ile ne alakasi var gibisinden.ama bu yazdiklarin tüm forum ahalisinin yüreginden gecen seyler..fazla söze gerek yok aslinda,keske sesimizi gür bir sekilde duyurabilseydik gerekli yerlere..malesef serefsizlerin güclü oldugu bir dünyada yasiyoruz arkadasim..

Türkiye ile ilgili bağlantısı 15 aydır olan Afrikalı bir adam bile 3 trilyonluk yardım yapıyorsa devlet büyüklerinin ve iş adamlarının daha fazla yardım etmesi gerekir. Tabi bu paralar bağzı kurnazların cebine girmemeli. Tahminim bir çok kampanya düzenlenir bu konuyla ilgili ve 250 trilyon civarında bir para toplanır hatta daha bile fazla. Toplanan paraların bir kısmı ölenlerin ailelerine verilmeli elbette ama bir kısmıyla da bundan sonra bu tarz olaylar yaşanmaması için alınacak tedbir ve onarım çalışmalarına harcanmalı..

Tam başbakan olacak adam.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Geri
Üst Alt