"Drogba'nın dönüşü söz konusu olabilir"

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Galatasaray forması giydiği dönemde sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen ve kariyerini MLS ekiplerinden Montreal Impact'te devam ettiren tecrübeli oyuncu Didier Drogba hakkında flaş bir açıklama geldi.

Didier Drogba'nın Film, Reklam ve Organizasyon anlaşmalarını yapan şirket B4L'nin sahibi Ümit Akbulut, Fildişi Sahilli golcünün devre arasında Galatasaray'a dönebileceğini söyledi.

Radyospor'a konuşan Akbulut, "Drogba ile ilgili dönüş hikayesi zaten konuşuluyor. Ben Drogba ile ilgili açıklama yapamam sadece kişisel fikrimi söylüyorum. Drogba Ocak'ta dönmek istiyor çünkü her futbolcu İstanbul'a, Galatasaray'a dönmek ister. Bana göre böyle bir şey olabilir. Ben kulüp adına veya oyuncu adına konuşmuyorum, kendi fikrimi söylüyorum. Dönüşü söz konusu olabilir" ifadesini kullandı.

gamaspor

PORTAL HABERİ

Moderatör tarafında düzenlendi:
şu radyonun ismini menecerspor yapsınlar.

Sigthorsson'un sözleşmeyi feshedip aynı yıllık maliyetle Drogba'yı getirebiliyorsak hemen gelsin başlasın yarın.

Ainen. 70 yaşındaki her futbolcu Galatasaray'a dönmek ister.

Saçmalık olur.

{taptap}

Severim ama ileriyi de dusunmek lazim ve gerek yok diyecem. Baska alternatiflere bakmamiz sart. Sigthorsson dan daha hayir gelmez.

Son düzenleme:
Sırf Real Madrid'e attığı gol için bile gelmesi lazım ereni sightorsunu donunda sallar

dönecekse td yardımcılığı çok uygun pozisyondur zaten işe yaramaz orhan ak ve ayhan var

sezon sonu futbolu bırakacaksa eğer yarım sezonluk gelebilir.

Frikiklere salça olmayacaksa gelsin.

gelsin gelsin freekickleri orta sahadan kaleye vursun

~~~~~~~~forumda 1 ayı dolduruyorum~~~~~~~~

Geri
Üst Alt