Drogba’nın Menajeri Görüşmelere Başladı!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

didier-drogba.jpg

Galatasaray'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Didier Drogba'ya İtalyan devi kanca taktı.

Haberin Devami GSC Portal'da

Sinir kalksa ve maasinda indirime gitse ve bir de kendisi mac secmese kalmasi yararimiza olur obur turlu yollarin ayrilmasindan yanayim.

Tapatalk

bu işi tadında bıraksak iyi olacak drogba gibi bir efsaneyi iyi hatırlamak isteriz şu an bile taraftar arasında fikir ayrılıkları var 1 sene daha kalması demek sevgiyi saygıyı iyice azaltmak demek gerek yok buna

ya bizde kalir yada ABD'e gider cocuklari icin

unal aysal'in dediklerinden anladigim bu

Aylardır dökülüyor ve maçları umursamıyor. 1 sene daha kalacak hiç bir şey yapmadı bu sezonun ilk haftaları ve CL grup maçları haricinde. O yüzden kesinlikle gitmeli..

bizdeki görevini tamamladı yeniden anlaşma saçmalık olur..teşekkür etmek gerek artık...

Bu takimdan gitsin Drogba, Chelseaye geri dön.

Çok yaşlandi ve her hafta oynayacak oyuncu degil artik.

Ne alaka ya?

Tevez

Llorente

Osvaldo

Vucinic

bunlar ne olacak?

ölüsü mevcutlarımızdan iyi fikrini savunuyorum ama seneye hedef santraforumuz olamaz.düşük maaşla da kalmayacağına göre de güle güle drogba.

adam 36 yaşında hala oynuyor ama ben amerikaya gideceğini düşünüyorum yada chelseaya döner 1 sene oynar jübileyide bizle yapar artık :)

İnşallah gider. 36 yasinda artik bizim seviyemizdeki takimin birinci forveti ne Burak ne drogba ne umut olabilir

İnşaallah. Sağlam forvet almamız gerek.giderse teşekkür ederiz ama gitme zamanı geldi

Yerine genç iyi bir forvet alınmalı. 30 yaşına kadar yolu var tabi bu alacağımız yeni forvetin.

Geri
Üst Alt