Drogba'nın Yerine Balotelli

drogba'nın yerine yine aynı özelliklerde biri olmayacak bence... gelecekteki galatasaray kanatlarla birlikte takım olarak atak yapan bir takım olacak... kanat dediysem çizgiye inip orta yapan kanat değil... selçuk, sneijder, melo üçlüsünün önünde iki iyi forvet ve kanatlarda devamlı bindirme yapıp içeriye kat eden iki kanat düşünün...

bence olması gereken bu...

drogba'nın yerine yine aynı özelliklerde biri olmayacak bence... gelecekteki galatasaray kanatlarla birlikte takım olarak atak yapan bir takım olacak... kanat dediysem çizgiye inip orta yapan kanat değil... selçuk, sneijder, melo üçlüsünün önünde iki iyi forvet ve kanatlarda devamlı bindirme yapıp içeriye kat eden iki kanat düşünün...

bence olması gereken bu...

---------------Drogba---------------

Ribery-----------Sneijder------Robben

Ribery , Robbeni alak demiyorum, senin dedigin kanatlarla birlikte Drogba sekilinde Forvet neden olmasinki?

Ki Bayernde mesela Mandzukic oynuyor bu kanatlarla.

Balotelli demek Reklam, Prestij, Söhret, Transferlerde artik bambaska Dimensionlarda hareket etmek demek. Müthis bir transfer olur.

Bony i alacakmisiz aga o bizi 10 sene idare ederdi

---------------Drogba---------------

Ribery-----------Sneijder------Robben

Ribery , Robbeni alak demiyorum, senin dedigin kanatlarla birlikte Drogba sekilinde Forvet neden olmasinki?

Ki Bayernde mesela Mandzukic oynuyor bu kanatlarla.

olmaz diye bişey yok... sen tek forvet tercih ediyorsun ben 2...

burak dzeko

sneijder

telles melo selçuk hajrovic

semih ömer toprak gökhan

muslera​

benim dizilişim böyle olurdu... savunma takımlarında hajrovic yerine hamit koyarım... hücum takımında bruma'yı kullanırım... yeri gelir tek forvet oynayacağım zamanlarda olur... o zaman burağı bir kanat brumayı bir kanat koyarım defansı 4lerim... aslında tek forvet değil 3lü forvet oynamış olursun...

Balotelli iyi de daha önce söylediğim gibi gelse bile fazla durmak isteyeceğini sanmıyorum.

bu adam gelirse sekiztaş lılar intihar eder heralde adamlar çekemiyo bizim psikopat topçuları

Adamın bonservsi 88 trilyon yazıyo.Nasıl olacak bu iş?Biri de cevap vermiyor?

Drogba'nın yerini doldurabilecek forvet bence RVP'dir.En azından 1 sene sonra falan görüşme yapılmalı.Balotelli falan yalan.

Geri
Üst Alt