Drogba'nın Yerine Balotelli

bütün dünya kabul etmis bu adamin ariza oldugu oyuncu olarak kabul muthis forvet ama karakter olarak ariza,türkiye bu karakterdeki bir oyuncuyu kaldirmaz melo ya bile zor tahamül ediyorlar ve melo balotellinin yaninda melek kalir ,böyle bir adami sahsen GS da görmek istemem ,sirf cikardigi olaylardan bir kitap yapilir bu adamin.

RVqhmfEmeJrmVVAKSzVnHUzxMSr6Rbq7kD0ZEl9bLti9Mx_VcjBX55yYZ9giv_6a2RYsbEjBC925z1lVr-BwF8PK0hQY0_VY8CMXsqhLo1nIDxU843U

Wesley+Sneijder+Mario+Balotelli+Italy+Team+DtCeyoEc5Yil.jpg

mario-balotelli-wesley-sneijder-2009-12-10-9-41-58.jpg

sneijder-balotelli.jpg

balotelli_sneijder_chievo_inter.jpg

sneibalot.jpg

:(

Böyle oyuncular uzak dursun bizden. Gelirse bile bir devre oynar gitmek ister.

Alınması icin 20 ve uzeri bir bonservisin gozden cikarilmasi lazim.

balotelliyi 7-8m eurolara alamazsın haber asparagas hele böyle bir kur farkının oldugu zamanda hikaye.

Ben anlamıyorumda zaten biz bir yerlerden maden mi bulduk ? 10 15m euroluk bonservisler 4-5m euroluk ücretli adamlar konusuluyoır hep.

Başarı dogru yapılanmaylada gelir. illa çok büyük paralara oyuncular almaya gerek yok. Ki çeyrek finale kalıyoruz yinede aldıgımız para ortada...

Bence drogba ya yeni 2 yıllık sözleşme üstelik 20m euro gibi bir para değmez.

Zaten ilk geldiği günkü hırsını kaybetmiş. İsteği yok. Türkiye liginin kalitesizliğini gördü lig maçlarında fazla terlemiyor bile son maçlarda.

Teşekkür edip yollarımızı ayıralım o 20m euroya 3 tane genç yetenkli potansiyelli oyuncu alınır.

bütün dünya kabul etmis bu adamin ariza oldugu oyuncu olarak kabul muthis forvet ama karakter olarak ariza,türkiye bu karakterdeki bir oyuncuyu kaldirmaz melo ya bile zor tahamül ediyorlar ve melo balotellinin yaninda melek kalir ,böyle bir adami sahsen GS da görmek istemem ,sirf cikardigi olaylardan bir kitap yapilir bu adamin.

Terim adam eder :m26:.

Batuhan-Balotelli hayalimdeki forvet hattı :D

Adam koyu taraftarı olduğu Milan da bile tutunamamışsa bize hiç uğramasın bir zahmet. Yarım devrede cozutur bu bizde.

Balotelli mi :D Kadromuzdaki işinde gücünde topçulara bile demediğini bırakmayan büyük taraftarımız Balo'yu dövmek için 2. gün tesisleri basar . Hatta ve hatta bu forumdan da 3 5 kişi bayrak taşıyanlardan olur diye düşünüyorum .

Uzun süre Balotelliyi istiyorum ya.. :(

Haber yalan biliyorum,ama ben bu Adam bir gün Galatasaray'da görmek istiyorum. Müthis bir Forvet..keske gelse... :(

Gelmesin vallah menejeri bas belasinin teki, he Raiola dan kurtulur ozaman bende bir gun isterim niye olmasin, ama Raiola varken bilki hergun gazeteler onu yazar. her transfer donemi baska kulublere oyuncusunu onerir. Para cambazi..

Severim ama gelmez Turkiye'ye, göz önünde liglerde piyasası ciddi. O seviyede bonservis ödemeleri de bizi aşar.

*tapatalk*

Ne gelmek ister ne de bonservisini ödeyebiliriz.

Geri
Üst Alt