Drogba'ya Ceza

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
303c316.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, antrenmana geç gelen Fildişi Sahilli futbolcuya ceza verdi.

Detaylar GSC Portal'da...

Iyice sIkmaya basladi Drogba..

Neyse son aylarini geciriyor bizde.

yieeeeeeeeeea yie.yie.yie.yie.yie.yie.yie.yie.yie

51292_111242375626960_111240835627114_31034_2183_n.jpg

Vurdumduymaz Mode a erken girdi Drogba....

#SeneSonuGoodbay

Yildiz oyuncularin performansi buyuk olcude teknik direktorune bagli. Terim doneminde Sneijder'i elestiriyoruz, Drogba'ya niye laf etmiyoruz deniyordu.

Sneijder'i istemeyen, Drogba'yi gorunce yuzunde guller acan Terim gidip tezini oyun kurucular uzerine yazan, Galatasaray'a yasli yildizlar degil genc yetenekler lazim diyen Mancini gelince durum tersine dondu.

Yildiz oyuncularin performansi buyuk olcude teknik direktorune bagli. Terim doneminde Sneijder'i elestiriyoruz, Drogba'ya niye laf etmiyoruz deniyordu.

Sneijder'i istemeyen, Drogba'yi gorunce yuzunde guller acan Terim gidip tezini oyun kurucular uzerine yazan, Galatasaray'a yasli yildizlar degil genc yetenekler lazim diyen Mancini gelince durum tersine dondu.

Asla Terim'i savunmadım. Ama Mancini öyle aman aman bir hoca da değil. Hem Drogba'nın durumu yaşa bağlı artık..

Asla Terim'i savunmadım. Ama Mancini öyle aman aman bir hoca da değil. Hem Drogba'nın durumu yaşa bağlı artık..

Iki ayda mi yaslandi bu adam? Yas da bir faktordur ama asil problem antrenor ve takim arkadaslariyla alakali bence. Drogba'yi savunmak icin yazmiyorum ama futbolcunun performansi antrenorune bagli kesinlikle. Terim doneminde Sneijder icin yapilan elestiriler simdi Drogba'ya yoneldi.

Drogba'nın performansı tamamen hocaya bağlı bence tıpkı Sneijder gibi.. Mancini, Drogba'yı istemiyor işin özeti bu durup durup sallıyorsunuz adama bende çok kızdım Chelsea maçında ama mantıklı düşününce böyle iş inatlaşmaya falan gidiyor.. Mesela bu cezaların asıl sebebinin ben Chelsea maçında o kullandığı saçma sapan serbest vuruş olduğunu düşünüyorum.. Mancini'nin 88. dakikada gole ihtiyacımız olduğu anda onu çıkarıp Ceyhunu alması da bunun bir sonucu tabi ikisi arasındaki inatlaşmada olan Galatasaray'a oluyor...

Adam ne kadar kötü oynarsa oynasın halen her haliyle Burak'tan 10 kat daha iyi oynuyor ve bu takımın kaptanından daha hırslı.

Sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılmalı.

İki bin euro yalnız çok komik olmuş.

Drogbanın gözlüğü daha pahalıdır.

Adam 6 milyon euro alıyor 2 bin euro ceza kesiyorlar.

Sene sonu gitsin başkada diyeceğim yok.

BlueTapatalk

Aslında drogbaya verilecek en güzel ceza onu Chelsea maçında kadroya almamakti

Kabahatin en büyüğü mancininin ama kimse ceza vermiyor.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

drogba bu saaten sonra kendini zorlamaz hayal kurmayalim, galatasaray beli sözlesmesini uzatmiyacak ,drogba da bunu biliyor, ve son bir transfer yapacagi icin de kendini sakliyor sakatlanmamak icin.

Geri
Üst Alt