Drogba'ya Var, Bana Niye Yok?

Nakoulma geliyo musap ne diyosun iş yapar mı :)

yedek olarak ve yillda 500bine anlasirlarsa fitim. Olcan gibi birisini yedekte görecegimden Nakoulma gibi bir reisi görmekten mutluluk duyarim. Tabiki sonradan girmek icin. Ilk 11 icin ayni tarzdan ama daha iyi birisi gerek (akan herkesi arkasina takan keita gibi)

Bu sezon tüm dertlerimiz bitti burak neden takip ediliyor edilmiyor derdine düştük.

drogba olmadığını dolaylı yoldan da olsa anlamış olması burak için olumlu bir gelişme

Adam haklı.

Drogba ne yapmış bu kulüp için de halen takip ediliyor?
Ne yapmis derken biraz abartmiyormusun? Mesela bir sene oynamasina ragmen uluslararasi Burak in ligte gol kralligi degil, Drogba'li Galatasaray'in Sampiyonlar Ligi performansi konusuluyor, Real'e attigi gol konusuluyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ne yapmis derken biraz abartmiyormusun? Mesela bir sene oynamasina ragmen uluslararasi Burak in ligte gol kralligi degil, Drogba'li Galatasaray'in Sampiyonlar Ligi performansi konusuluyor, Real'e attigi gol konusuluyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Haklısın renktaş

Otobiyografisinden dolayı biraz kırgınım kendisine o yüzden sitemimi biraz abartarak dile getirmiş olabilirim

burak in cikarilmaya kirilmamasi gerekir , fakat klup islerinde ciddiyet gerekir ,drogba konusunda hatali davranis icinde klup

lan aynisini melo da yapmadi mi
ula gsc

Geçen sezonlar da M.City takımında bunun bir değişik hali olmuştu. Yaya Toure'nın doğum gününü resmi kulüp sitesinde kutlanmadigi için adam bir ay falan trip atmıştı.

Galatasarayı sevenler karşılıksız sever ve takip eder ama bjk lı Burak'a bunu anlatamazsın.

Bir Drogba olmadığın için olabilir.

Klubun yaptıgı mallik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bazen bana tepki geliyor ama ben aslinda dusunce olarak kendi savundugumu degil ,futbolcularin (ya da genel anlamda sporcularin) klup icerisindeki kafa yapisinin bir tesbitini yapiyorum yalnizca ..

Mesela yasin , evvelce sabri .. burak kalkip bir takip olayini boyle malzeme olacak sekle getiriyorsa ,para dengesizliklerinin takim icerisinde nelere sebep olabilecegini bir dusunun

En yakin arkadas olan selcuk ve burakin sozlesmelerindeki rakamlarin kurusu kurusuna ayni ayarlanmasinin tesaduf oldugunu mu dusunuyorsunuz ?

Geri
Üst Alt