Drogba'ya Yapılan Haksızlıktır

Yıllarca Lincoln, Kewell gibi maçta yürüyen adamları destekleyen adamlar şimdi gelmiş Drogba ya laf atıyor. Yıldız futbolcu böyle olunuyor adam 36 yaşında yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışıyor. Her maç çok iyi oynasa zaten üst düzey ligte hep banko oynardı. Bir bakarsın öyle bir dakikada maç kurtarmış ki herşey unutulur yıldız kavramı odur onun sahada durması demek 2 oyuncunun yerinden kıpırdayamaması demek. Örnek real madrid maçı.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chelsea yi yesin sene sonuna kadar yatsın kabulümdür...

Hepiniz hayal peşindesiniz..

Adam 3 metre önde kaleciyle karşı karşıya iken sıradan bir defans oyuncusu yetişip şut bile çektirmiyor Drogba'ya..

Maç seçiyormuş,seçmese ne olacak sanki!

Ne haksizligi ya senede 10 milyon aliyor biraz kossun bir caba birsey gorelim.

Sneijder de yildiz ama puanlari nasil istedigi nasil belli oluyor.

Mac kazandirsin diye veriliyor o kadar para, o ise yeni sezonun derdine dusmus trip atiyor.

Bu sezonun parasi cebinde insan aldigi paranin hakkini verir once.

aldi paraya göre verimi cok az son zamanlarda, onun icin herkesin hakki ondan daha fazla beklemeyi.

ben bunun icin böyle transferlere karsiyim, tamam drogba iyi isler cikardi ama sonuc olarak yasi belli . adam artik son transferini düsünüyordur, ve lig maclarinda artik kendini asiri derecede zorlamaz, ancak chelsea karsi kendi gücünü gösterecektir sonucta bütün dünya izliyor bu maci

Adım attırmazlarrrr! Net!

Chelsea maçını Burak başkan çözer çözerse Sneijderle birlikte ve Selçuk -Melo ama Drogba dan hiçbirşey beklemiyorum.

Yahu şutla golü yok.Adam geçemez.Kafa işide yok bu sezon.Karşı karşıya kalınca rakip vurdurtmuyor bile..Ne yapacak bu ya..SErdar aziz inden tut Giray kaçar ına kadar herkez birebirde arkadan gelip ayağından almış..Vay efendim iki kişi başını beklermiş??

Forlan da yaşlı ama 18 yayın ordan çatır çatır çakıyordu.Bu adamın rakibi küçümseme huyu tüm takıma sirayet etti.Gördük antalya maçının 20.dk sından sonra o gevşeklik ve küçümsemeyi..Sonuç ortada.

Şimdi ..tünü yırtsada Chelsea maçında nefes aldırmazlar ona..

Birde halen yöneticilerin çıkıp sözleşme uzatmak için yalvarması yok mu deli ediyor beni!!!Ağır konuşacam da yakışmaz şimdi bana sabah sabah tövbe yarabbim sen bana mukayet ol!!

Yalniz bildigim kadariyla Baskan formu dusuk adamla sozlesme uzatmam dedi

Geri
Üst Alt