Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.918
- 102.080
- 5.238
Taylor gelmeli. Dua lipa tirt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylor gelmeli. Dua lipa tirt
Ben neredeyim ulan burada ha@Oğuzhan Sesko sen, ben Dua Lipa ve Burcu Özberk özel partiye ne dersin? 1 milyon dolar çıkar senden.
Ben neredeyim ulan burada ha
Feda olsun. Yeter ki tayyarelerimiz şahlansın Ahmeeet@Oğuzhan Sesko sen, ben Dua Lipa ve Burcu Özberk özel partiye ne dersin? 1 milyon dolar çıkar senden.
Yok o iş @Ahmet Kolap a kaldı @Oğuzhan Sesko ile biz finanse ettigimiz için.peçete tutacaksın galiba
Neyseki Burcu hanımın tercihi ben olacağımdırYok o iş @Ahmet Kolap a kaldı @Oğuzhan Sesko ile biz finanse ettigimiz için.
Şöyle ki Burcu ile birlikte beni tercih edersiniz. Yakışıklıdır abin.Neyseki Burcu hanımın tercihi ben olacağımdır
Dua lipa arsenalli lan niye liverpolun kutlamasina katılsın"Liverpool'dan başka hiçbir takımın kutlamalarına katılmam"
~ Dua Lipa ~

Kamışı bileyleyip beklemeye geçtin ha?video resim gif ile donatalım konuyu her girdiğimde hayal kırıklığına uğruyorum
video resim gif ile donatalım konuyu her girdiğimde hayal kırıklığına uğruyorum
Liverpool taraftarı. Babası ve kardeşi Arsenalli. O yüzden Arsenal'in avrupa maçina gitti-
Dua lipa arsenalli lan niye liverpolun kutlamasina katılsın![]()