Dubois'in Sözleşmesi Feshedildi

Akşam 11 çıkarsa şaşırmam bunlar tekrar lisans çıkartıp kim naptigini bilmiyor ki kulüpte

Şükür kurtulduk, darısı sergio olivieraya.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün niye Avrupa'dan bir kulübe gitmedi acaba

Adanaya götürüp orada bırakmak için yapmışlar demek ki.

Bravo yönetim güzel bir tepki olmuş.

Madem fesih olcaktı ne diye götürdüler adanaya bu işin altında başka bişey cıkıcak ya hoca kalsın maçtan sonra kovarsınız dedi yönetimde sana mı sorcaz diyip sepetledi yada baska bir iş var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dubois’nin sözleşmesinin fesih edildiğinden haberi olmayabilir

Şimdi Ahmet Çakar’a döneceğim ama

Bu yönetimin son dönemde maç günü yaptığı salaklıkların normal salaklık olmadığını düşünüyorum.

Beşiktaş maçı, maç saatinde taraftarın 2 yıldır beklediği orta saha istanbul’a getirildi. Başka gün, saat kalmamış gibi maç günü konsantrasyon piç edildi.

Hatay maçı hemen öncesi, taraftar Zaha oynar mı, hoca ile arayı düzeltir mi derken Zaha transfer görüşmeleri yapıyor açıklaması yapıldı.

İlk Young Boys maçında Kerem’in kaptanlığının alınması.

İkinci Young Boys maçında maça saatler kala haftalardır sessiz kalınan karaborsa olayıyla ilgili açıklama yayınlanması

Bugün maça saatler kala kafilede bulunan oyuncunun sözleşmesinin feshedildiğinin duyurulması.

Bunların tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Bence yönetim soyunma odasını karıştırmak istiyor. Amacı Okan hocayı harcamak da olabilir. Zira hocanın bu konuda haberi olsa kafileye almazdı adamı. Hocaya sormadan böyle bir karar alındıysa daha büyük rezillik.

Geri
Üst Alt