Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Play-off Eşleşmeleri Belli Oldu

Son deparı çok şiddetli attı Osi. Devre bitince de yanına doktor gelmişti. Tedbir amaçlı çıkmıştır umarım.
Ya maçın bsşından beri manyak gibi depar atıyordu zaten bu kadar zotlanırmı ya, hep yüreğimiz ağzımızda adelesi atacakmı diye korku içinde izledim, umarım ciddi değildir olacak iş değil.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son deparı çok şiddetli attı Osi. Devre bitince de yanına doktor gelmişti. Tedbir amaçlı çıkmıştır umarım.

Osimhen'i tedbir amaçlı çıkaracakları bir maç değil bu... Sanırım Dünya Kupası'na katılım için son maç. Kazanırsan kupadasın yani yanılmıyorsam. Ölümüne oynatırlar. Çıktıysa oynayacak durumda değildir.

Osi'nin bir şeyi yok herhalde hoca mal en önemli oyuncularını çıkarıyor.

Osimhen'i tedbir amaçlı çıkaracakları bir maç değil bu... Sanırım Dünya Kupası'na katılım için son maç. Kazanırsan kupadasın yani yanılmıyorsam. Ölümüne oynatırlar. Çıktıysa oynayacak durumda değildir.
Playoff var üstat bu maçı kazanan Meksika'da 6 ülkenin katılacağı turnuvaya dahil olacak. Oradan çıkabilen dünya kupası biletini alıyor.

Adale işiyse minimum 2 ayı var, Allah yardım etsinde önemli birşeyi yok desinler yoksa ligde avrupada bitti artık..

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Playoff var üstat bu maçı kazanan Meksika'da 6 ülkenin katılacağı turnuvaya dahil olacak. Oradan çıkabilen dünya kupası biletini alıyor.

Pardon o zaman yanılmışım. Üff amma uzun yolmuş. Final lafını görünce öyle sandım. Birileri de öyle bir şeyler yazmıştı galiba Twitter'da mı ne. Yine de elenme veya yola devam maçı oluyor sanırım. Kolay kolay çıkarmazlar oyundan...

Bizim sanssizligimiz afrikanjn en milliyetçi oyuncusuna denk geldik ,umursamaz bir adam olsa boyle kaygilanmazdik

Geri
Üst Alt