Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Play-off Eşleşmeleri Belli Oldu

Ayrı bir başlığı hakeden Dünya kupası Afrika Elemeleri playoff final maçı. Kazanan konfederasyonlar elemeleriyle dünya kupasına gitmeye çalışacak. Futbolcularımız Etebo ve Onyekuru için ekran başındayız. Yayın trt spor. Maç saati 22.00
images.webp

Ayağına tas degmesin yigidim. İyi oyunla,galibiyetle,golle, sakatliksiz kop gel Afrika’dan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mantıklı ama konu başlığını revize etmeni isteyeceğim. forumun bir standarttı var valla adminlerden bir ton laf yersin, benden söylemesi!

SL 25/26 H:13 | Nijerya Demokratik - Kongo Cumhuriyet | 22:00 | 16 Kasım | Trt spor​

mantıklı ama konu başlığını revize etmeni isteyeceğim. forumun bir standarttı var valla adminlerden bir ton laf yersin, benden söylemesi!

SL 25/26 H:13 | Nijerya Demokratik - Kongo Cumhuriyet | 22:00 | 16 Kasım | Trt spor​

Öğreniyorum daha. Teşekkürler.skoru duzelttim

Boss’a olan saygımızdan dolayı tarafımız demokratik kongodur her ne kadar aspirin içirerek hayatını bitirselerde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Meksikada 6'lı playoff varmış martta, bu maçı alan oraya katılıyormuş turnuva sonucu iki takım dünya kupasına o şekilde gidiyormuş, elense mi acaba nijerya da mart ayında meksika yolcusu osimhen görmesek mi diye düşünmüyor değilim, kaç eleminasyondan geçiriyorsunuz adamları yahu

Geri
Üst Alt