Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.199
- 66.310
- 4.843
İtalya kazanırsa 1.olabiliyor mu gruptaİtalya-Norvec maci baslasa da bu zulümden kurtulsak. Ne les mac bu ya.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalya kazanırsa 1.olabiliyor mu gruptaİtalya-Norvec maci baslasa da bu zulümden kurtulsak. Ne les mac bu ya.
Hangi ajans veriyorİtalya-Norvec maci baslasa da bu zulümden kurtulsak. Ne les mac bu ya.
Yetmiyor. Averajla kaybediyorlar.İtalya kazanırsa 1.olabiliyor mu grupta
O zaman önemi olmayan bir maçmışYetmiyor. Averajla kaybediyorlar.
Gattuso isyandaydı dünya kupasına gidiş yolunun değişmesi için çok sitem etti. Prestij maçı biraz İtalyanlar için.O zaman önemi olmayan bir maçmış
Bizim Türk hakemleri gibi işte. Fazla koşmadan maçı bitirecekHakem faul olsun olmasın her şeye faul çalıyor. Müthiş istikrarlı.
Hangi ajans veriyor
Trt 1 trt 2 trt 3 trt 4
İtalya kazanırsa 1.olabiliyor mu grupta
Eleme maçlarını bir araya toplayıp tek milli arada turnuva şeklinde yapsalar daha ilgi çeker. De laurentis haklıGattuso isyandaydı dünya kupasına gidiş yolunun değişmesi için çok sitem etti. Prestij maçı biraz İtalyanlar için.
Super Lig daha kaliteli lan şu maçtan. Ne oynandı anlamadimyeşil forma yasaklanmalı, göz yanılsaması yapabilir rakibi şaşırtabilir
işini yap fifa
Super Lig daha kaliteli lan şu maçtan. Ne oynandı anlamadim
Seninki Kara benimki senden Kara gibi birseyBomboş maç. Anlamadım niye böyle.
Sen siyahsın ben de siyahım o zaman neden birbirimizi yoralım demiş gibiler
şuan spiker konuşurken arkada sazlı bir dj müziği çalıyo