Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Diğer Maçlar

fb milli takımı olduğu için Türk milli takımını destekleyemiyorum bari bugün 5te doğduğum toprakların takımını destekleyeyim.5te acun denen herifin kanalı veriyormuş maçı

gol iptal taç verdi

3-3 devam belçika galler

Özbekistan, Salı günü Katar'ı 3-0 yenerek tarihinde ilk kez Dünya Kupası'na katılmaya hak kazandı. Ülkenin Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, bu başarıyı oyunculara lüks bir elektrikli otomobil hediye ederek kutladı. Her biri yaklaşık 30 bin avro değerinde 50 adet Çin malı BYD elektrikli otomobil dağıtıldı.

Arabalar stadyum sahasının yakınına park edildi ve üzerlerinde cumhurbaşkanının sembolik mesajı yer aldı: "Dünya Kupası'na gittiniz, anahtarları alın ve eve gidin."

Kutlamalar ayrıca Slovakya Başbakanı Robert Fico ve Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev'in katılımıyla uluslararası bir boyuta da sahipti.

1749652470970.webp

1749652581654.webp

TR olarak katılım sağlarsak TOGG'lar havada uçuşur artık peynir ekmek gibi dağıtılır.

Hollanda'da Depay var diye Maç'ı izliyodum şimdi de Weghorst yerine girdi Maç'ı izlemeye devam edeyim ben yav :D

Bunlar ne ara 5. Maçı oynuyor bi adapte olamadım şu gruplara

Hollanda gerizekalica bir faul yapip ustine daha kotu bir gol yedi.

21.45 Fransa - Azerbaycan

İsveç'in forvetlerine bak İsak ve Gyökeres ama top getiremediler bu 2li'ye yav :D

Geri
Üst Alt