Dünya Kupası Sıkıcı mı?

Dünya Kupasını sıkıcı bulan bir tek ben miyim yoksa gerçekten sıkıcı mı ?

• Evet

Oy: 23 47,9%
  • Hayır

Oy: 25 52,1%

• Kullanılan toplam oy
    48
Bir 98 değil ama 94, 2002, 2006, 2010 ve 2014'ün ilk maçrdan sonraki kısmını düşününce bunlardan daha sıkıcı değil. 90'ı izlemedim ama ona da genel olarak tarihin en sıkıcı kupası diyorlar.

DK ile lig ve CL'de oynanan futbolu karıştırmamak lazım. Artık takımlar hem en iyileri toplayan takımlara dönüştüler hem de yıllarca bir senede 50 maçtan bir arada oynayan adamlarla oynuyorlar. Ortada ciddi bir sıkıcılık yok. Daha gollü ve hücum futbolu olsa isterim tabi ama ekran önünde sıkıldım da diyemem.

Yoo gayet zevkli çoğu maç istim üstünde sadece bugün biraz sıkıcı geçti mesela dün çok heyecanlıydı almanya taraftarı olmama rağmen meksika maçı da çok güzeldi git gel oluyor ne güzel işte dikey futbol bu...Sahalar boşuna mı dikdörtgen :)

Farklı ekolleri daha bari hissettirseler daha keyifli olacak ama DK bu sonuçta! sıkılan örgü filan örsün.

Eskiden futbol daha az antreman daha çok bireysel yeteneğe dayalı bir oyun olduğu için daha eğlenceli geçiyordu dünya kupası kulüp turnuvalarına göre ama günümüzde artık antreman biliminin gelişmesi ile öyle bir iki hafta beraber oynayıp harika bir futbol ortaya çıkarma olayı biraz zor gibi.

Her dünya kupası aynı muhabbet oluyor. DK sıkıcı değil ben oynanan maçları normal karşılıyorum. Bizim içinde olmayışımız oynanan maçlarda bol pozisyon ve tempo isteği oluşturuyor çünkü biz sadece dışarıdan izleyen kesimiz. Sadece seyir zevki isteyerek izliyoruz. Biz içinde olsak oyunu tutmayı, savunma yapmayı ve mücadele etmeyi isteriz.

Daha ilk maçlar bile bitmedi 3.maçlar son 16'lar çeyrek finaller gelsin zevklenir(Tdk'da var mı böyle bir kelime yoksa eklenmeli)

47 ayın sultanı şehri dünya kupası her zaman zevkli bir etkinlik olmuştur.

Serefsiz iskandinav ulkeleri futbolun annesiyle sex yapiyor birde utanmadan kazaniyorlar ballilar.

Çok göreceli 90 ve sonrasını izleyen birisi olarak kendimi şanslı hissediyorum inanılmaz oyuncular izledik maradona roberto baggio ronaldo ne bileyim batistuta gullit klinsmann overmars carlos cafu maldini romario vs vs yani oyun olarak olmasada bu adamlar için bile izleniyordu şimdi neymar vs 250 edecek yıldızsa bizim bu izlediklerimiz neydi acaba ? yada bize öyle geliyor bilmiyorum vala.

Vasat dogru , en onemli iki sebep yukarida yazilmis

Birincisi bizim olmamamiz ve hedefsizce bir premier lig maci izler histe olmamiz

Ikincisi de her 4 senede gitgide azalan yetenekli oyuncu sayisi

Yalniz bekledigimden iyi , ozellikle brezilya , japonya ve guney afrikadan iyi gibi geldi bana

Ama asla amerikadaki gibi degil ,

fransa ve almanyadaki ile yakin diyebiliriz

gol yememek için herkez defansif ağırlıklı futbol oynadığından; SIKICI geçiyor maçlar. Almanya bile 6 defansif 4 hücüm yönlü oyuncu ile oynadı.

Elbetteki takımlar gücü ölçüsünde savunma yapacak.Buna bişey diyen yok.Fakat bilhassa favori ülkelerin oynadığı futbol büyük hayal kırıklığı şuana kadar.90 dünya kupasını sayarsam hayal meyal hatırlıyorum.Ozamandan beridir izlediğim dünya kupalarındaki favori takımların hepsinin birden kötü başladığı bir bu olmuştur heralde.

Futbolu bitiren para oluyor gönlüyle duygularla oynayan az futbolcu var

Geri
Üst Alt