Dunya Kupasi sonrasi Muslera veya Sneijder'in satılma olasılığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaan Berk

Yeni Üye
Sneijder cosarsa elde tutmak mumkun olmayacak. Minimum 18milyon euro civari bir teklifte gelecegi icin bence yonetim aninda star. Malum bonservisle satabilecegin son 1-2 yili. Boyle bir olasilikta sizce teknik ekibin simdiden bir b plani var midir? Yoksa yerine Hamit mi monte edilir?

Muslera'da dunya kupasinda iyice parlama olasiligi yuksek olan futbolcu. Onur'u Tolga'nin yedegiyken almayan yonetime ne kadar kufur etsem az. Ustelik teknik direktorde Fatih terim iken nasil alinmadi, hayret ediyorum.

Muslera'ya 15 milyon euroluk bir teklif gelirse bence yonetim ciddi ciddi dusunur. hele 15 milyon uzeri teklif gelirse hic dusunmeden verirler.

Sneijder cosarsa elde tutmak mumkun olmayacak. Minimum 18milyon euro civari bir teklifte gelecegi icin bence yonetim aninda star. Malum bonservisle satabilecegin son 1-2 yili. Boyle bir olasilikta sizce teknik ekibin simdiden bir b plani var midir? Yoksa yerine Hamit mi monte edilir?

Muslera'da dunya kupasinda iyice parlama olasiligi yuksek olan futbolcu. Onur'u Tolga'nin yedegiyken almayan yonetime ne kadar kufur etsem az. Ustelik teknik direktorde Fatih terim iken nasil alinmadi, hayret ediyorum.

Muslera'ya 15 milyon euroluk bir teklif gelirse bence yonetim ciddi ciddi dusunur. hele 15 milyon uzeri teklif gelirse hic dusunmeden verirler.

Sneijder'in yerine Hamit'i monte etmek? Sabah sabah ne içtin kardeş sen?

Ne olursa olsun Sneijder ve Muslera takımda tutulmalı, aksi dusunulemez bile.

Sozlesmeleri devam oyuncularimiz ve burda mutlular biz istemezsek biryere gitmezlerr.

Onur iyi kaleci ama Muslera ayarinda değil.

Tartisilacak bir konu değil.

★★★》☆

Sneijder'in yerine Hamit'i monte etmek? Sabah sabah ne içtin kardeş sen?

hadi ben ictim sen ayik halde okudugunu anlamamissin.

ben oyle bir temennide mi bulunuyorum.

Buraki ard arda bir cok macta kanat oynatan hoca hamit'i Sneijderin yerine monte etmeye calisabilir.

ben bundan bahsediyorum.

bu olasılık kuvvetli

yönetimin çapsız mı çaplı mı olduğu anlaşılcak

hadi ben ictim sen ayik halde okudugunu anlamamissin.

ben oyle bir temennide mi bulunuyorum.

Buraki ard arda bir cok macta kanat oynatan hoca hamit'i Sneijderin yerine monte etmeye calisabilir.

ben bundan bahsediyorum.

Yav he eder eder.

yerine fenerin(şikeci serefsizler) elinden diegoyu alırız olur biter.

edit. bu arada şkeci demişken;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=DqFnCBH-fN0[/media]

Boyle konularin acilmasi engellenmeli artik..

Adminler nerede ?? Kuş bu adam yaw. Sabahtan beri salak salak konular acıyor..10 dakika öncede Stoch Gs'ye gelmeli diye konu acmıstı..

Hadi PTT 1.Lige bakim,

Sneijder dunya kupasinda en iyi 5-6 futbolcudan biri olursa degil bizde, Inter'de oynasa bile tutamazlar. Premier lige soke soke alirlar.

Alırlar alırlar, şikeci paralı k.. kuş seni. Ayrıca Sneijder ve Muslera'yı izleyip kıskanmaya devam edeceksin.

Ne teklif gelir Sneijder'le Muslera'ya ne de giderler.Minimum 2 sene daha takımdalar.

Adminler nerede ?? Kuş bu adam yaw. Sabahtan beri salak salak konular acıyor..10 dakika öncede Stoch Gs'ye gelmeli diye konu acmıstı..

Hadi PTT 1.Lige bakim,

Sneijder ve muslera'nin dunya kupasi sonrasi satilma olasiliginin neresi salak?

Bide kalkmis bilip bilmeden kus falan diyorsun. insan gibi fikirlerini yaz, iftira etme.

100 kere dedim belirli kriterlere sahip üyelere konu açma yetkisi vermeyin diye ama yok dinlemediler.

Sneijder ve muslera'nin dunya kupasi sonrasi satilma olasiliginin neresi salak?

Bide kalkmis bilip bilmeden kus falan diyorsun. insan gibi fikirlerini yaz, iftira etme.

Sen olasılık belirlemiyorsun ki direkt yönetim satar diyorsun. Ya bizim bildiğimiz olasılık yanlış ya seninki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt