Dunya Kupasi sonrasi Muslera veya Sneijder'in satılma olasılığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birincisi piyasada kaleci arayan takım yok. İkincisi bir kaleciye 15-20 milyon eurolar vermek pek görülmüş bir şey değil. Üçüncüsü Sneijder beş bin kez takımda kalacağını söyledi. Dördüncüsü yine Sneijder'in vefasız bir adam olduğunu düşünmüyorum, Galatasaray'a gelmeseydi ve taraftar da arkasında durmasaydı (sezon başında pek de iyi değildi) Dünya Kupası bile göremeyebilirdi. Beşincisi Hollanda ve Uruguay için o kadar da iyi bir turnuva olacağını düşünmüyorum ilk ciddi rakip Hollanda'yı da Uruguay'ı da eler. Altıncısı Muslera ile yeni sözleşme yapılması hiç de uzak ihtimal değil.

article-0-0D2B8CA900000578-963_468x370.jpg

Hayırlı olsun mu ?

hadi ben ictim sen ayik halde okudugunu anlamamissin.

ben oyle bir temennide mi bulunuyorum.

Buraki ard arda bir cok macta kanat oynatan hoca hamit'i Sneijderin yerine monte etmeye calisabilir.

ben bundan bahsediyorum.

Ben okuduğumu gayet iyi anladım. Senin bu söylediğin olsa olsa en fazla ironi olur. Hocayı eleştirmek için bu kadar kasmayın yahu.

Muslera + Sneijder + Melo bu takımın herşeyidir kesinlikle ve kesinlikle gönderilemez gönderilmesi teklif dahi edilemez...

konu kilit arkadaşlar fazla konuşmaya gerek yok heralde bu konuyu. Her iki oyuncumuzu da seviyoruz ve kalmasını istiyoruz. aksini söyleyen yoktur herhalde.

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt