Dünya Kupası Tahmin Oyunu Tahmin ve Sohbet Başlığı

Bu kirli düzeni bozmaya var mısın renkdash.

Düzenin satın alamayacağı şeyler vardır, geri kalan her şey için

paralel-yapi_559100.jpg

Aynen yumrugu masaya vurmanin zamani geldi. Ikimizin ayni anda düsüsü tesadüf mü? Operasyon var resmen

Yalnız işin gerçeği, ilk 4'te kim kazanırsa kazansın üzülmem cidden yerime. :)

@Serkan Şakrak yapmış olduğu tahminlerle benim 1.lik şansımı ortadan kaldırmış, ben değiştirip risk alayım bari :(

Bas arjantine risk budur

Tapatalk

Aramızda 28 puan var. Alm. alır demişssin skorlar farklı. Hadi ben bildim diyelim 14 puan öyle kapatıyorum. Messi-Klose gol atamaz demişsin ben de öyle dedim. Hadi şimdi Messi atar deyip bilsem 8 alıyorum sen de -5, 13 puan daha kapanıyor ama yine1 puan öndesin. İlla Klose'ye de gol attıracaksın, nasıl ayarladın böyle arkadaş, Arjantin'e bastırtacaksın harbiden zorla :D

Bugünkü maça oynayabilsem 12 puan gelecekmiş. Eh işte.

Final maçı tahminimizi yapalım bari. :)

Aramızda 28 puan var. Alm. alır demişssin skorlar farklı. Hadi ben bildim diyelim 14 puan öyle kapatıyorum. Messi-Klose gol atamaz demişsin ben de öyle dedim. Hadi şimdi Messi atar deyip bilsem 8 alıyorum sen de -5, 13 puan daha kapanıyor ama yine1 puan öndesin. İlla Klose'ye de gol attıracaksın, nasıl ayarladın böyle arkadaş, Arjantin'e bastırtacaksın harbiden zorla :D

Final maci bu hersey olabilir bas arjantine , acik ara farkla sampiyon olayim :D

Tapatalk

Geri
Üst Alt