Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
Sağ en üst işte Nederland. Şili de zorlar diyordum ama İspanya bu kadar leş beklemiyordum.
Pardon yav başka birininkine bakmışım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ en üst işte Nederland. Şili de zorlar diyordum ama İspanya bu kadar leş beklemiyordum.
Pardon yav başka birininkine bakmışım.![]()

Şili,Uruguay ,Meksika,Yunanistan,Nijerya,Cezayir,İsviçre,ABD 'nin çeyrekfinale çıkması FIFA'nın en son isteyeceği bir şeydir sanırım
Ama bunlardan 3-4 ü çıkar diye düşünüyorum.
Sadece Brezilya-Arjantin,Almanya ve Hollanda yüksek ihtimalli ülkeler. Diğer maçlarda herşey olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 15121
A Grubu
1. Brezilya
2. Hırvatistan
B Grubu
1. İspanya
2. Şili
C Grubu
1. Kolombiya
2. Japonya
D Grubu
1. İngiltere
2. Uruguay
E Grubu
1. Ekvator
2. Fransa
F Grubu
1. Arjantin
2. Nijerya
G Grubu
1. Almanya
2. Portekiz
H Grubu
1. Belçika
2. Rusya
Çok fazla tahmin süprizlerden dolayı güme gitti. Grup sonrası aşama için ayrı devam etmemizi ister misiniz? Yoksa bu plana sadık mı kalalım? Çünkü devam edersek grup sonrası aşamadan izlenecek yoldan gelecek puanlar hiçkimse için yok denecek kadar az. Belki birkaç maç. Ne dersiniz?
Çok fazla tahmin süprizlerden dolayı güme gitti. Grup sonrası aşama için ayrı devam etmemizi ister misiniz? Yoksa bu plana sadık mı kalalım? Çünkü devam edersek grup sonrası aşamadan izlenecek yoldan gelecek puanlar hiçkimse için yok denecek kadar az. Belki birkaç maç. Ne dersiniz?
Maçların üzerinden tek tek mi gidelim yoksa bir anda tüm maçları ve izleyeceği yolu yapıp yollamak mı istersiniz?
Daha önce gönderdiğimizin aynısının yenilenmiş olanını göndersek daha iyi olur bence.
Güzel ama o kadar insandan yine yenileyip atmalarını istemek zor gibi. Tek tek gitsek daha kolay olur.