Dünya Kupasında En Beğendiğiniz Futbolcu

Şu ana kadar en iyi isim şüphesiz James spikerlerimizin tabiri ile Hames Rodriguez'dir.

mesela bu james rodriguez benim FM yıldızımdı adam turnuvada parladı. FM iyi birşey

James bilinen bir adamdi ve her zamanki futbolunu oynuyor aslinda.

Ben daha cok az taninan adamlardan bahsetmekten yanayim Cuadrado, Valencia, Ahmed Musa gibi.

$

Fransa ve Portekiz ligini cok yakindan takip etmedigim icin James'i ilk defa bu kadar cok izledim ve hayran kaldim. Iyi ve yetenekli bir oyuncu oldugu biliniyordu ama biraz sisirildigini düsünüyordum, yanilmisim.

monaco james'in bonservisini 50. milyon euro olarak belirlemisti. onu almak falan imkansiz. ama harika bi topcu. bide grezmanı beğeniyom. şınayderlende iyi

fransanın hepsi iyi

Costa Rika da kafasinda bant olan adam. Bolanos mu neydi, ön tarafta oymayan herif.

Hector Herrera,(bu kadar iyi oldugunu bilmiyordum) Hector Moreno, Santiago Arias(Kolombiyali sag bek) Omar Gonzalez(Abd'li stoper cok begendim),

Daryl Janmaat, Soufianne Feghouli,

Birde cok kisa sure alan Quintero, Zuniga ve Schneiderlin gibi oyuncular var ama bunlari onceden de begeniyordum..

Hepsi de ihtiyacimiz olan bolgelerin oyunculari :D

Frickson Erazo'yu nasil buldunuz?

Bir de Gana'li Christian Atsu var. Koskoca takimda dogru topu oynayan yegane isim. Chelsea bosuna almamis.

Ilhan mansiz gercekten iyi bir yedek oldugunu gosterdi

en göze carpan bence Campell.....en formda olanlar Robben, Benzema, Müller ve Neymar

Pjanic, James Rodriguez, Perisic, Aurier, Ahmet Musa daha once pek izlemedigim bu turnuvada begendigim oyuncular.

Geri
Üst Alt