Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.661
- 11.495
- 2.088
neyse renktaş ben yatar bu maç beraberlik yarın akşam görüşürüz
Tamamdır renktaş iyi geceler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyse renktaş ben yatar bu maç beraberlik yarın akşam görüşürüz
10. maç oynanıyo şuan oyun eşit olarak gözüksede zaman olarak karjakinin daha az süresi kaldı oyunun ilerleyen zamanlarında hatalı hamleler gelmesi kuvvetle muhtemel karjakinden
carlsen bu maçı alacak gibi
Bu akşam artık şampiyon belli olacak taibreklere kaldı oyun ilgilenenler varsa izleyebilir 5 dakika sonra başlayacak
4 maçta 2 galibiyetle Carlsen şampiyon olur diye tahmin ediyorum.
Benimde tahminim blitze kalmadan 4 maçta şampiyonun belli olacağı ama kesin carlsen alır diyemiyorum karjakinde iyi rapidde
Karjakin 1 senedir rapid turnuva oynamadı,Carlsen de bayağı bayağı iyi.Karjakin 10. maçta kaybetmemeliydi,o tren kaçtı orda.
Evet orda haklısın at x f2yi görseydi şuanda şampiyonluğunu kutluyodu karjakin ama rapidde belli olmaz renktaş zaten aralarında oynadıkları rapid maçlarda fark yok gibi
Bence belli renktaş,Carlsen cidden Dünya'nın en iyisi bu konuda.
carlsenin en iyi olduğu konusunda şüphe yokta hızlı oyunlarda heran her şey olabiliyo bide karjakinde rapidde 3. sırada galiba ama şuan oynanan oyunda carlsen baya avantaj sağladı zaman konusunda nerdeyse 10 dakikalık fark var.
Zaman farkından ziyade konum çok komplike,biraz daha az taş olsa zaman farkı belli olmaz da,şimdi hafiften hissettirir kendini.
Bir blunder gelir şimdi karjakinden klasik satrançta ölçüyodu biçiyodu en iyi hamleyi buluyodu ama şimdi süresi çok az![]()