Dünyanın En Berbat Başkanı Kimdi?

Ekli dosyayı görüntüle 188747

10 sezon aradan sonra Kadıköy'den puanla çıkmanın hiç mi hatırı yok ahbap?Geçen sene tamam bir yerden sonra o ihtimal kalmamıştı da,20'li haftaların ortalarında hala küme hattının 2-3 puan üstündeydik.2010-11'de hiç öyle bir ihtimal olmadı mesela,kötü sezon geçirdik ama küme olayı hiç gündeme gelmemişti.Bizim geçen yıl içerdeki TS mağlubiyetinden sonraki ortam ve fikstür ciddi manada sıkıntıydı,küme düşeceğimizden değil tabi de,2018-19 FB gibi olmuştuk işte.Tarihin en kötü lig derecesi olan 13. lüğün de geldiğini+Fb'ye olan 8 maçlık 4,5 yıllık yenilmezlik serisinin bittiğini 2 maçta 0 puan aldığımızı gözönüne alırsak ben 2021-22 diyorum en kötü sezona.Ha 2021-22 kadrosu,2010-11 kadrosuna göre daha kalitelidir dersin ona katılabilirim
Bunun olduğu dönemde askerdeydim herhalde puan durumu olarak böyle bir şeyden haberim yok.

2010-2011'de Kadıköy'de yenilgi serisi bitmişti iyi hatırlattın ama sadece o olduğu için yetmez.

Geçen sezonki takım Lokomotiv, Marsilya, Lazio'yu yendi. Nou Camp'tan puan aldı. Rövanşta da tura ortaktı. 2011'deki Karpaty Lviv gibi z. sonik bir ekibe elendi. Geçen sezonki takım net önde o yüzden.

Bunun olduğu dönemde askerdeydim herhalde puan durumu olarak böyle bir şeyden haberim yok.

2010-2011'de Kadıköy'de yenilgi serisi bitmişti iyi hatırlattın ama sadece o olduğu için yetmez.

Geçen sezonki takım Lokomotiv, Marsilya, Lazio'yu yendi. Nou Camp'tan puan aldı. Rövanşta da tura ortaktı. 2011'deki Karpaty Lviv gibi z. sonik bir ekibe elendi. Geçen sezonki takım net önde o yüzden.
Gomis her zamanki Gomis'liğini yapıp Göztepe deplasmanında penaltıları kaçırsaydı düşmesek bile 13. sırada bile bitiremeyebilirdik sezonu,g. gelme olasılığımız yüksekti ciddili 15. 16. sırada falan bitirebilirdik sezonu

Seçenekler arasında Ali Koç'un o kadar başarızlığına ve hatalarına rağmen yine de en kötü başkan Burak Elmas'dır.

Bir kere başkanlık sıfatının altını tam olarka doldurmadı hiçbir zaman.

Burak Elmas ilk geldiginde çok umitliydim ama hem projeleri yalan çıktı hem Ali Koc gibi her takımın şampiyonluğunu görmüş kendi takimi hariç başkandan bile daha başarısız bir sezon geçirdi buna rağmen gecen sene devre arasında doğru bir dokunuş yapabilirdi bu sene Boey Nellson Barış Alper hatta İtalya daki Morutan bile geleceğe transferler olarak başarılı olmaya başladı ancak geçen sene devre arasında yaratıcı oyuncu eksikliği var dedik 2-3 gerçek kalite alınsaydı barcelonayida elerdik.

Başımızı belaya sokabilecek bir konu sandım başta

Elmasin tek iyi isi bizi Hamamoglundan kurtarmakti. O secimi kazansa, bizi 4-5. yapardi ve ibrayi bir türlü kapip, dahada kûcülmeye giderek bu sezon 7. lik icin oynatirdi

Ekli dosyayı görüntüle 188747

10 sezon aradan sonra Kadıköy'den puanla çıkmanın hiç mi hatırı yok ahbap?Geçen sene tamam bir yerden sonra o ihtimal kalmamıştı da,20'li haftaların ortalarında hala küme hattının 2-3 puan üstündeydik.2010-11'de hiç öyle bir ihtimal olmadı mesela,kötü sezon geçirdik ama küme olayı hiç gündeme gelmemişti.Bizim geçen yıl içerdeki TS mağlubiyetinden sonraki ortam ve fikstür ciddi manada sıkıntıydı,küme düşeceğimizden değil tabi de,2018-19 FB gibi olmuştuk işte.Tarihin en kötü lig derecesi olan 13. lüğün de geldiğini+Fb'ye olan 8 maçlık 4,5 yıllık yenilmezlik serisinin bittiğini 2 maçta 0 puan aldığımızı gözönüne alırsak ben 2021-22 diyorum en kötü sezona.Ha 2021-22 kadrosu,2010-11 kadrosuna göre daha kalitelidir d

Uğur'a katılıyorum.

2010-2011 sezonunda mutlu tek anımız yok.

Kadro olarak heyecan duymayı geçtim, maç içinde heyecan duyduğumuz anlar bile kısıtlıydı.

Kapasite olarak da fiziken de bu kadar kötü Galatasaray hatırlamıyorum.

Ali koc cok iyi baskan fbliler kiymetini bilmiyor

T.d istediler en kralini getirdi.Golcu istediler 5 tane aldi.Habire yurtdisina iyi paraya oyuncu satiyorlar.

Daha ne yapsin bu adam

Fb kardeslerim iyi dinlesin.Kuruldugunuz gün merkur aya ay marsa marsta alayina girip cikmis bir cunupluk var.yani loserlık sizin var olus sebebiniz olmus.Yoksa mevzu ne ali ne veli

Kıstası niye dünya alıyoruz olum kimleri hakem yapıyorlar diploman nerde lan senin özgüç

Sadece başlığı okuyunca aklına futbol dışı ve tek bir isim gelmiştir çoğumuz için. Futbol içinse Ali Koç'tan kötüsünü görmedi gözlerim.

Ali Koç olmasaydi fenerin borcu 10 milyari gecerdi. Iyi kotu parasını koydu.

Elmas dönemindeki transfer anlayışı doğruydu ama kadro doğru tamamlanmadı bu da teknik ekibe yazar biraz. Bu sezon o hata yapılmadı harman yapıldı daha iyi oldu. Campos hamlesi de heyecan vermişti. En kötü diyemeyeceğimiz kadar kısa kaldı görevde. Daha kötü başkanlarımız oldu.

Ali Koç bu konuda ekoldür Türk futbolunda.

Geri
Üst Alt