Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.537
- 4.170
- 1.468
(bkz:İtalyan fetişi)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyanin en iyi 10...bwhahaha
Bana 10 numara sölesene Şükrü zaten kactane 10 numara kaldı onu kastetmek istemisler.Dünyanin en iyi 10...bwhahaha
mancini'de sola hapsetmişti, prandelli devam ediyor.
En iyi tabii, zoruna mi gitti
-Tapatalk-
Fena oynamıyor aslında o pozisyonda görev verildiği zaman ancak artik pek göremeyiz kendisini sol kanatta sanırım Neymar, Pedro, Munir falan varken...
N5
şike liginde 2 güzel gol atti diye hemen en iyi 10. mu oldu?
Sanki her hafta o kadar iyi oynuyor gibi konuşuyorsun.
Sneijder müthiş oyuncu ama kesinlikle dünyanin en iyi 10# degil.
Mata, Özil, Yaya ve 10# olarak görüyorsan Iñiesta'yi daha iyi buluyorum mesela.
Hepsi de en yüksek seviye de oynayan topçular..
Ozil Real Madrid formuyla belki iyiydi ama simdi iyi değil. Mata'yi saymiyorum bile. Yaya da #10 değil. Sneijder'i kötülemeye yer aradığını seziyorum inşallah hislerim beni yaniltiyordur sevgili Şükrü.şike liginde 2 güzel gol atti diye hemen en iyi 10. mu oldu?
Sanki her hafta o kadar iyi oynuyor gibi konuşuyorsun.
Sneijder müthiş oyuncu ama kesinlikle dünyanin en iyi 10# degil.
Mata, Özil, Yaya ve 10# olarak görüyorsan Iñiesta'yi daha iyi buluyorum mesela.
Hepsi de en yüksek seviye de oynayan topçular..
Ozil Real Madrid formuyla belki iyiydi ama simdi iyi değil. Mata'yi saymiyorum bile. Yaya da #10 değil. Sneijder'i kötülemeye yer aradığını seziyorum inşallah hislerim beni yaniltiyordur sevgili Şükrü.
N5
Renkdaş ufakken babama sorardım "en iyi araba hangisi?" diye. "Bizim araba" derdi. Neden öyle olduğunu sorduğumda "diğer arabaların bana ne faidesi var ki?" demek suretiyle de düşüncesini desteklerdi.Benim kötü niyetim yok Talha renktaş
Sneijder kadar müthiş futbolcuyu Galatasarayda görmek çok güzel birşey fakat onu dünyanin en iyi 10 oldugunu düşünmüyorum.
Ligin en iyi oyuncusu olsa da her maç beklenen performansi veremedi bu sezon, ve sirf 2 güzel gol atti diye onu en iyi 10 ilan etmek dogru bulmuyorm.
Bu arada Yaya 10# oynadigi maçlar oldu
Cercevelet as bu postu forumun girisine. Tam benim kafaRenkdaş ufakken babama sorardım "en iyi araba hangisi?" diye. "Bizim araba" derdi. Neden öyle olduğunu sorduğumda "diğer arabaların bana ne faidesi var ki?" demek suretiyle de düşüncesini desteklerdi.
Sonuç: Dünyanın en iyi 10 numarası Wesley Sneijder'dir.
N5