Dünyanın En İyi Stoperi Kim?

Dünyanın En İyi Stoperi Kim?

• Gary Cahill

Oy: 0 0,0%
  • Raphael Varane

• Vincent Kompany

• Marcos Rojo

• Marc Bartra

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    54
Chiellini ve Ramos arasında kaldım.Ramos bir tık önde gibi.

Ne çelismesi hakan

Valla bir insan bu kadar saçmalayamaz

Tüm forum diyor ki Chedjou'nun bu kadar dandik olması dandik olduğu için öyle

Sen tutmuşsun yok yanındakilerin suçu yok sistemin suçu yok Tanrının suçu

Luiz ve Cahillin kalite eksikliği 343 gibi bir sistem ile kamufle ediliyor.

Chedjouyla 721 oyna yine hata yapar
s
Chedjouyu elestirirken ozm bu konudada takim savunmasi, sistem, oyuncular faktörünü hesaba katacaksin dürüst olmak icin. Kimse sana ondan sonra Chedjou süper, dünyan en iyisi de demiyor zaten.

s
Chedjouyu elestirirken ozm bu konudada takim savunmasi, sistem, oyuncular faktörünü hesaba katacaksin dürüst olmak icin. Kimse sana ondan sonra Chedjou süper, dünyan en iyisi de demiyor zaten.

Semih'i eleştirirken de katabilirim o zaman o sistemi.

Sistem eleştiriyorsak Fatih Terim ile aslan gibi oynayan Semih'in, Riekerink, Hamza gibi taktik bilmeyen hocaların elinde ne hale geldiğini de kabul etmek gerekir.

Ama bu basitçilik olur değil mi? Çünkü Semih'de kendine düşeni yapıp geliştirmedi kendini.

Chedjou kötü diyorum çünkü Mancini gibi sadece savunma planı üzerine kurgu yapan bir hoca döneminde bile oldukça fazla bireysel hata yapıyordu. Hala da devam ediyor. Neyse Chedjou ile ilgili daha fazla konuşmak gayesinde değilim.

s

Sende sevdiğin oyuncuları savunmak için aynı argümanları spam yapma.

Futbolu takip etmeyi yine başlamış liseli bile Chedjou'nun yaptığı hatalar genelde sistem veya yanındaki oyuncular ile alakalı olmadığını görüyor. Bi sen görmüyorsun

Semih veya başkası hata yapınca o oyuncuyu eleştirmeye biliyorsun ama. Artık ırkçılık mı, aşırı Chedjou sevgisi mi bilemeyeceğim

Zaten Chedjou'nun defansif özellikleri iyi olmadığını kendin demişsin.

Her stoper hata yapmaya müsait. Ramos'un Real Madrid'de yaptigi hatalari siralasak bizim gözümüzde 3. klas oyuncu konumuna gelir.

Benim demek istedigim su; Takim savunmasi iyi olmadigi icin Chedjou'nun özelliklerinden fayda göremiyoruz. Aslinda hava toplarinda cok iyi, teknigi muazzam. Defansif yönü ve hamle bilgisi tartisilir, ama her stoperin zayif yönleri vardir ve olmalida. Bunun icin iste oyuncular birbirini tamamlamasi gerek. Yani bir cok kez tekrarladigim gibi takim savunmasi!

Komik.

Varane ile Yalçın Ayhan arasında kaldım

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Sergio Ramos kesinlikle.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Chedjou'nun beyinsiz, yeteneksiz, vasıfsız bir eleman olduğu konusuna mutabık kalıp dünyanın en iyi stoperini tartışmaya devam edelim arkadaşlar.

Chiellini'yi ne zaman seyretsem manyak oynuyor. Ramos iyi stoper ama gol attığı için abartılıyor baya kanımca.

Edit: Ulan Bonucci de çok iyi ha.

ramos dünyanın en iyi stoperi

ama ramosu hangi mevkide oynatırsan oynat dünyanın en iyisi olur

böyle 1 potansiyel

Ramos ve Pique arasinda kalip Pique dedim.

Ama listenin en iyileri bu 2 si ve bonucci. Plase pepe.

boateng ?
tamam eskiden cok hata yapiyordu ama son seneler baya gelisti.
listede bile yok.

Ramos kere Ramos.

Başta dediğim gibi Ramos ve Chiellini arasında kalmıştım ama Ramos bence bayağı ağır basıyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt