Düren: "Sözleşme dondurmaya cevabımız hayır"

Eren Arslan

10 Numara!
Milliyet ödül töreninde açıklamalarda bulunan TFF Basın Sözcüsü Mete Düren, gündemin cevabı merakla beklenen sözleşme dondurma konusunda açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Mete Düren, Lig Tv'den Atakan Kurt'un sözleşme dondurma konusu hakkında bilgi istemesi üzerine, "Böyle bir şey söz konusu olamaz. Evet yabancı oyuncu konusunda bazı şanssızlıklar yaşanabiliyor ve bu soru gündeme geliyor. Ben Beşiktaş'ta çalışırken Delgado'da böyle bir şey yaşanmıştı. Biz oyuncunun sözleşmesini fesih edip, o belgeyi TFF'ye göndermiştik. Sonrasında ise Delgado ile yeni bir sözleşme yaptık ve onu kulübün kasasına koyduk. Oyuncu iyileşince devam ettik" dedi.

Federasyona sözleşme dondurma talebi gelmesi halinde ne yapacaklarının sorulması üzerine Düren, "Böyle bir talep gelirse cevabımız hayır olacaktır" dedi.

TurkFutbol.Com

Gün gelecek bütün bunlara öyle bi koyacan ki...hic bir zaman türk futboluna zarar vermemesi dileygile yunanistana itelecen.

valla bu şeref yoksunlarında suç yok suç tamamen bizim yönetimimizde..sen ya karar değişir yada değiştirmeyenler değişir dersen ve sonra hiçbişey yapamıyorsan adam böyle davranırlar...bizim yönetim tff krşısında ezilmiştir ve kaybetmiştir....

Bunlara çok pis koymuşuz.

Kufur edicem ya cok fena hemde bune ya bi futbol zevkimiz var icine ettiler o yasak bu yasak.Kulube c.ronaldoyu alsak oynatamicaz boyle bi sistemimiz var bunlara oy veren kuluplerede bunlarada yaziklar olsun

şaka gibi sözün bittiği yer x kulübe geçici transferi sağlansın parasını biz ödeyelim

Hayatımda bu kadar taraf tutan bir TFF görmedim.Azcık sempati duyarsın ama bukadarıda pes..

"Mete Düren: Şike dosyası TFF için kapanmıştır"

yani kimin uşağı çok belli. nedesek nekadar kızsak boş.

ama

bi taraflarınıda yırtsalar bu yıl yine şampiyon biziz. 5 karış suratınızla o kupayyı seve seve vereceksiniz yine.

Mesele kupa, şampiyonluk değil ki. Bizden nefret edip önümüze koymaları da ehemmiyetli değil. Bu adamlar ülke futbolunu baltalıyor resmen.

Yunanistan'daki olay başımıza gelene kadar bunların karın ağrısını çekeceğiz, sonra def olup gidecekler.

Yatacak yeriniz yok lan sizin... Neye evet dediniz ki bizimle ilgili... Şasırdık mı hayır.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mSown9rlzws[/media]

en nefret ettiğim insanlardan biridir , kargalardaykende sevmezdim gıcık olurdum ,

fbjk'lı Galatasaray düşmanıdır kendisi .

Geri
Üst Alt