Düren: "Sözleşme dondurmaya cevabımız hayır"

bunlar chelseanin bizi elemesi için dua ediyorlardır sinirimden bardak kırdım bu nasıl bir açıklamadır aslanlar birlik zamanı kenetlenmeliyiz çünkü çevremiz sırtlan ve çakallarla sarıldı

Tipine verip, veristirdigimin cocugu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabata ve Fink'in sözleşmeleri dondurulmuştu onlardan haber versin önce.

Bu mahlukatlara muhtaç kalmayıp, Dany ve Amrabat'ı hatta Riera'yı bir şekilde göndermemiz lazım artık.

Kendileri çıkarmadı mı bu dondurma işini zaten...

Reading halen bizim kardeş klübümüz mü?

eğer öyleyse Bruma'yı sezon sonuna kadar bedelsiz formaliteden kiralayalım ,bir nevi sözleşmesini dondurmua gibi bir şey olur ;)

Ya ne olacak Dany ve Riera feah esilir biraz pahalıya gelecek ama oyuna gelmeyiz icabında yedirirz o lafları bu arada kurtuluruz ikisinden bırakın kumda oynasınlar ne yapacaklarını şaşırdılar birde hakemler federasyon bizi kolluyor demezler mi ulan tff tarihinde bu kadar yanlısı olmamıştı

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

madem dondurmuyorlar bizde ozaman brumayi kiralik veririz bir 2 veya 3lig takimina adamlarin eline 3-5 verdikten sonra hemen kabul ederler, ve heralde kanunen yasak birsey yoktur bunu da engelliyecek hali yokya tff nin.

Küfür edersem kac gün yerim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya ne olacak Dany ve Riera feah esilir biraz pahalıya gelecek ama oyuna gelmeyiz icabında yedirirz o lafları bu arada kurtuluruz ikisinden bırakın kumda oynasınlar ne yapacaklarını şaşırdılar birde hakemler federasyon bizi kolluyor demezler mi ulan tff tarihinde bu kadar yanlısı olmamıştı

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz dany ve amrabatı yollarız o tamamda bu tff değişmez onu demek istedim her olayda zorluk çıkarmaya devam edecekler

Reading halen bizim kardeş klübümüz mü?

eğer öyleyse Bruma'yı sezon sonuna kadar bedelsiz formaliteden kiralayalım ,bir nevi sözleşmesini dondurmua gibi bir şey olur ;)

seni şirketlerimin ceo'su yapıyorum yarın gel hemen başla...:trollfacce.gif:

Geri
Üst Alt