Düren: "Sözleşme dondurmaya cevabımız hayır"

Şerolara bak beziktaşı yabancıyla doldurup şimdi sınır getirdiler şimdi de daha önce kendilerinin yaptığı bişeye karşı çıkıyorlar bu kadar beyinsiz bi yönetim tarzı anca bu ülkede olur zaten..

Düren'in açıklamasını hayretler içinde okudum. Çok saçma konuşuyor. Sözleşme dondurmayı engelleseler bile. Yurt dışında bir kulüp ile (Reading olabilir) anlaşırız. 1 € bedel ile satıp, sezon sonu 2 € bedel ile geri alma opsiyonu koyarız. Yasal ve teknik olarak tamamen mümkün. Ayrıca Sporting'e ödememiz gereken sonraki satıştan pay hikayesini de ortadan kaldırmış oluruz. Bir taşla iki kuş yani.

Oyuncuyu satıp satın alma opsiyonu koysan bile oyuncu sana yeninden imza atmak istemezse imza atmama hakkına sahip. Opsiyon olayı transferi kesinleştirmiyor. Gereksiz saçma sapan bir risk olur. Kiralamak daha mantıklı.

2 lige bir kiralamalan isi cozeriz.......!!!!!Bunlara guven olamaz....hele gozluklu donek talimat ulguluyor!

:nargile::nargile:

Sözleşme uzatmaya gerek yok 3 yabancı bile önümüzdeki 3 yıl şampiyonluk için yeterli nasılsa. Kendileri amatör ligden nasıl çıkacaklar onu düşünsünler.

Zamanında seni dondursalarmış ne iyi olrumuş...

Bi caresi bulunur.

- Sözlesmesini feshederiz, gelecek sezon icin yine imzalariz.

- Herhangi bi kulüple anlasip, yarim sezonluguna bedava yollar, kontenjani acariz.

- Gerekirse Portekiz 3. Lig takimina yollariz, bi sekilde hallolur yani.

Dondurmak değilde, doldurmak daha iyi olurdu. Bunun kadar boşunu görmedim, en azından postu bir işe yarardı ayının :)

Mahir'ciğim. Bunun babası da Dr. Hani bilir o işleri dedim. Sperm dondurma falan. En azından günümüzde yaşamazdı. Bizden sonra falan doğardı. O anlamda. :)

Ama dediğinde doğru; Boşlukta yüzen bir boş adam...

Orrrrman cocuklarina bak

《 Duncan reis 》

Yanlis anlasilmasin Fikret Orman

《 Duncan reis 》

Şu Düren'in defteri dürülsün fazla konuşmaya başladı...

Geri
Üst Alt