Dursun A. Özbek'in Üstüne Gereksiz Gidilmesi

Siz ne düşünüyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    87
didnt read GIF

(Icimden geldi - bu olmasa Ilkkan dinlemedim ama haksizsin yaa olacakti, ona usendim)

samp olunca öyle görünse de

deplasmanda kaybettigimiz maclarda anamiza avradimiza sövülmesine mani olamamasi

musabakalarimiza verilen hakemlere engel teskil edememesi

hoca ve topcularimiza bi ceper olamamasi

gibi zaafiyetleri mevcuttur

samp olunca öyle görünse de

deplasmanda kaybettigimiz maclarda anamiza avradimiza sövülmesine mani olamamasi

musabakalarimiza verilen hakemlere engel teskil edememesi

hoca ve topcularimiza bi ceper olamamasi

gibi zaafiyetleri mevcuttur

Yayıncı kuruluş yarım saat bize edilen küfürleri dinletiyor bir de o kadar ağırlığı yok.

Samp yapmisligi ve proje gelistirmisligi dogrudur.

Fakat, gsaray baskanligi icin cok ama cok pasif, deli aziz gibi bagirip cagirmani istemiyoruz, fakat 1-2 cik birsey soyle

Samp yapmisligi ve proje gelistirmisligi dogrudur.

Fakat, gsaray baskanligi icin cok ama cok pasif, deli aziz gibi bagirip cagirmani istemiyoruz, fakat 1-2 cik birsey soyle
Katledildiğimiz fb maçından sonra çıktı konuştu da noldu haklıyken haksız duruma düştü sakın ha makın ha dedi gereksiz daha beter oldu

Konuyu açan arkadaş yıllar sonra bu konuya 34. mesajını atmış. Sanırım o dönem burada yaşanan tartışma sonrası küsüp ara verdi. O zaman bundan sonra kendisini forumda daha aktif görmeyi temenni ediyorum.

Valla çok pısırık kaldığı ,hakkımızı savunmadigi için hak ediyor her türlü eleştiriyi ama sabah akşam hoca icin hiç eleştiri kabul etmeden hocaya en ufak bir laf soylenince ortalığı ayağa kaldıranlarin eleştirmesi de absürt baya.E o zaman 4 sene üst üste samp olan ,osi falan getiren 100m harcayan gelirleri 400m yapan başkan aynı mantıkla o da eleştirilmez ve eleştirenlere hakaret edilmesi lazım

Valla çok pısırık kaldığı ,hakkımızı savunmadigi için hak ediyor her türlü eleştiriyi ama sabah akşam hoca icin hiç eleştiri kabul etmeden hocaya en ufak bir laf soylenince ortalığı ayağa kaldıranlarin eleştirmesi de absürt baya.E o zaman 4 sene üst üste samp olan ,osi falan getiren 100m harcayan gelirleri 400m yapan başkan aynı mantıkla o da eleştirilmez ve eleştirenlere hakaret edilmesi lazım
Vallah bu konuda @Keramettin TANRIVERDİ cok guzel seyler yazmisti gecenlerde.

Galatasaray agirligina kaldiramiyor ve yonetimi inanilmaz pasif ve gucsuz demisti, dogru hatirliyorsam.

ama genel baktigimizda, ali kOC ve aziz veya tjke baksam, onlarda dursun olsaydi suan heykeli dikilmisti.

mevcut gasaray baskan olabilcek adamda, yok gibi birsey bir tek erden timur var, oda 2030 kadar dusunmuyorum dedi.

Geri
Üst Alt