- 16 Haziran 2010
- 204.412
- 156.602
- 6.838
Ersun'u getir ve efsane ol.
Ozbek: ''Ersun Hoca bence Türkiye’deki en başarılı hocalardan bir tanesi. Ancak ne bir görüşmem var ne de böyle bir düşüncemiz”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ersun'u getir ve efsane ol.
Ozbek: ''Ersun Hoca bence Türkiye’deki en başarılı hocalardan bir tanesi. Ancak ne bir görüşmem var ne de böyle bir düşüncemiz”
"Düşüncemiz" kısmı her yerde yazmıyor. Sonradan eklenmiş olabilir.
Çoğu sitede en beğendiğim hocalardan ancak henüz görüşmedik diye verilmiş.
Favre ile on-protokol yapilmis. Mac kasetlerini izliyor diyorlar.
Sanmıyorum
Favre ile on-protokol yapilmis. Mac kasetlerini izliyor diyorlar.
Kaynak?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Son haftalarda cikan haberler+Baskan bugun konusmus. https://www.gscimbom.com/forum/f29-...-mali-tabloyu-onemsiyoruz-140286/#post8394998
90% yabanci olacak zaten, boylece Dursun kendisine zaman kazandirmis olacak cunku 2 Yerli hocayi kovduktan sonra tekrar Yerli almaz.
Tam tersi, yabanci hocanin kredisi>turk hocasi, bu hep boyle olmustur. Dursun da bunu bildigi icin tepkileri azaltmak adina boyle bir hamle yapacaktir, cunku Yerli hocanin kredisi 3 aydir ve kovmasi da kolaydir. Ben burada teknik adamlari karsilastirmiyorum burada Dursun un kendi koltuguna saglama almak icin boyle bir hamle yapacagi acikca ortada. Bosuna haftalardir Avrupa da gezmiyor yoneticiler (hoca konusunda)Bence tam tersi.
Yabancıya süre lazım, Ersun'un takıma ne katacağı aşağı yukarı belli.
Zaman kazanmak istiyorsa Ersun'u getirmeli.
Tam tersi, yabanci hocanin kredisi>turk hocasi, bu hep boyle olmustur. Dursun da bunu bildigi icin tepkileri azaltmak adina boyle bir hamle yapacaktir, cunku Yerli hocanin kredisi 3 aydir ve kovmasi da kolaydir. Ben burada teknik adamlari karsilastirmiyorum burada Dursun un kendi koltuguna saglama almak icin boyle bir hamle yapacagi acikca ortada. Bosuna haftalardir Avrupa da gezmiyor yoneticiler (hoca konusunda)
Yabancı hocanın kredisi değil tazminatı > Türk hoca desek daha doğru olur. O yüzden yerliyi kovmak daha kolay.
Rijkaard, Hiddink, Del Bosque, Mancini, Löw bu adamlar daha geldiği ilk gün eleştirildi neredeyse.
Denizli'ye o kadar hatasına rağmen son dakikaya kadar toz kondurmuyorlardı.
O yüzden avrupa'ya gideceğim, sistem hocası bulacağım falan filan bu işlere en az 1-2 sezon sabır lazım.
Yönetimin mevcut durumuyla da taraftar da basın da o sabrı göstermez.
Koltuğu sağlama almak istiyorsa en akıllıca tercih Ersun olur.
Lukas-Podolski com @podolski10 17 sa.17 saat önce