Ne olmuş bu kadar abartılacak. Ali Dürüst hakkında bir şey demiyorum. Ama Abdurrahim Albayrak geçmişte yaptıklarına baksın. Değerlendirsin,tartsın sonra Dursun Özbek e atar yapsın bence.

WE ARE THE CHAMPIONS ‏@AslanStatistic 26 sn.27 saniye önce

Ali Dürüst: Bu saatten sonra Dursun Özbek benim Sportif AŞ'de çalışmamı isterse de çalışmam. Bugün itibariyle yöneticiliğim sona erdi.

tebrikler baskan geleneği bozmadın şampiyon olduk yine parçalandık

WE ARE THE CHAMPIONS ‏@AslanStatistic 26 sn.27 saniye önce

Ali Dürüst: Bu saatten sonra Dursun Özbek benim Sportif AŞ'de çalışmamı isterse de çalışmam. Bugün itibariyle yöneticiliğim sona erdi.

tebrikler baskan geleneği bozmadın şampiyon olduk yine parçalandık

kavga mı ettıler?

En fazla 1 sene veriyorum kendisine. Sonrasında hamzayla beraber giderler.

apo neyse ama ali dürüst gibi bir adam mutlaka floryada sorumlu olarak devam etmeliydi bizim görmedigimiz çok şeyleri onlar çözüyor

futbolcular nasıl seviyor biliyoruz cüneyt tanman nekadar yapabilecek bu işi

bana göre hiç iyi olmadı ali dürüstü bırakması üstelik kırgın bırakması

Bu adam egocu ve gösterişi seven biri, çok bariz belli. Galatasaray'da böyle başkanlar barınamaz. Açık ve net. Maksimu 1.5-2 sene sonra istifa eder.

Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak her gelişlerinde olumlu işler oluyor ancak her gittiklerinde mutlaka parçalamadan gitmezler. Her neyse ben başarılı olacağını sanmıyorum keşke Adnan Öztürk olabilseydi.

Ali durust goreve cagirilmasi konusunda gelmeyecegini belirtti.

★★★★

cuneyt tanmanla hamza hoca calısamaz bence

hamza hoca bırakmak zorunda kalır

koca spor şubesi birtek cüneyt tanmana bırakılmaz mutlaka vardır bir düşünceleri elbet çıkar kokusu

Bu sene buyuk ihtimal basarisizlik gelecek allah sonumuzu hayir etsin.
Bu bencil baskanla zor anlasiriz biz, melo nun sabahki aciklamalarini durust un aciklamalarindan snra anlayabiliyorum.

★★★★

Adamın işeme şeklinden başkanlığa uygun olmadığına mı karar verdiniz r'daşlar. :)

Tanman dan sıfır ümitliyim.

yeni yönetim 3 yıl için seçildi

futbol şubesinde kim olursa olsun açıkçası ben herkes eleştirsede hamza hocaya güveniyorum

konuşmalarından anlayan anlamıştır takım içinde herkese karşı net bir disiplini var

disiplinin bozulmasına izin verecegini sanmam

Dursun başkan hata yapmış ama ali dürüstle albayrak da kız gibi trip atıyor.

Geri
Üst Alt