alt yapı hocasını td yap
kardeşini onun yardımcısı.
aralık ayına kadar alt yapı hocası a takımdan istifa etsin
kardeşin sezon sonuna kadar a takım td si olsun. tüm olay, tüm dertleri bu aslında. ufak oğlan kuzen yeğen vs varsa onu da al a takıma monte et. nasılsa aile kulübü olduk.

çakallığa kafa zehir gibi çalışıyor ama adam gibi kulüp yönetmeye,transfer yapmaya,sponsor bulmaya 1 gram akılları çalışmıyor.
veya herşey böyle işlesin istiyorlar. yapmak istedikleri kolay olsun diye.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Neden orada oturduğu belli, gayrimenkulleri peşkeş çekecek Allahın cezası.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

alt yapı hocasını td yap
kardeşini onun yardımcısı.
aralık ayına kadar alt yapı hocası a takımdan istifa etsin
kardeşin sezon sonuna kadar a takım td si olsun. tüm olay, tüm dertleri bu aslında. ufak oğlan kuzen yeğen vs varsa onu da al a takıma monte et. nasılsa aile kulübü olduk.

itliğe,puştluğa,çakallığa kafa zehir gibi çalışıyor ama adam gibi kulüp yönetmeye,transfer yapmaya,sponsor bulmaya 1 gram akılları çalışmıyor.
veya herşey böyle işlesin istiyorlar. yapmak istedikleri kolay olsun diye.

Bu herif bizi batirip gayrimenkulleri devlete satmaya çalişiyor olabilir.

Edit: herkes ayni şeyi demiş.:D

Bu adam iş hayatında nasıl basarılı olmuş acaba adamda kriz yönetme becerisi diye birşey yok iş bitiricilik yok enteresan cidden

Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en kötü,en çapsız,en iş bilmez,en beceriksiz,en yüzsüz başkanı.Rahmetli Canaydın ve hatta Adnan Polat bile bundan daha iyi bir başkan.

Gayrimenkullerimizi peşkeş çekebilir o konuya katılıyorum hatta uzun zamandır da söylüyorum zaten. Bu herif hain ve mümkün olduğunca kısa bir süre içerisinde kurtulmamız gerekiyor lakin camia her şeyden memnun gibi kimsenin sesi çıkmıyor.

Ultrapara oldugu sürece bu adam hic bir yere gitmetz. önce o belesci taraftar grubu gitmesi lazim

Gayrimenkullerimizi peşkeş çekebilir o konuya katılıyorum hatta uzun zamandır da söylüyorum zaten. Bu herif hain ve mümkün olduğunca kısa bir süre içerisinde kurtulmamız gerekiyor lakin camia her şeyden memnun gibi kimsenin sesi çıkmıyor.

dedem bundan 35 yıl sonra bu büyük makamlarda
beni göreceksin
bu çocuk bizim forumdan diyeceksin
kimse inanmayacak :(

#karizma28

Cl5mY-SWAAALP3M.jpg

Geri
Üst Alt