Ulan Hamza dan bile bu kadar nefret etmedi millet.

Lanet olsun senin gibi başkana. Polattan beterini görmeyiz dedik, 1000 kat daha beteri geldi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Niyeti iyi olmayan, yaptığı şeyleri bilmediğinden değil, bilerek ve isteyerek yapan Galatasaray tarihinin en berbat başkanı.

2 sezondur yatan Hamite yeni sözleşme yapan,

Evlat sabriden kurtulma sansı varken 1.250Milyon euroya sözleşme yenileyen.

Serdar Aziz gibi avrupada bonservisine max 1M euro verilecek ve yıllık maaşı da max 1 olacak adama 4.5 bonservis, 3 oyuncu veren. Yetmezmiş gibi 4 yıllık sözleşme imzalayıp bonuslarla beraber yıllık ortalama 2,5M Euro maaş veren, böyle standart bir oyuncunun toplam maliyetini 15 M Euro gibi uçuk bir rakama getiren adam iyi niyetli olamaz. Iş bilmez biri de olamaz.

Art niyetli olur.

Galatasaray tarihine adın Hain olarak yazilacak.

yazilsa nolacak o serefsizde utanma varmi saniyorsun?
str olup gidecek hersey yanina kalacak!
benim tafsiyem ona güzel bi ceza vermeliyiz bu yaptigi yanina kalmamali!

riva'dan kazığı yiyince akılları başlarına gelecek.

Ben artik ciddi ciddi hukumetin bu herifi inan kiraca isaret ettirp baskanlik koltuguna oturttugunu dusunuyorum.

Sonra da bu çapsıza hic bir baskan ve yonetime verilmeyen yetkiyi genel kurulun vermesinden acayip kıllanmıştım.

Bu cibiliyetsiz de gidip hem floryayi hem rivayi toki ye baglayinca goruntu netlesti.

GS herifin umrunda degil. Amac peskes! :(

User Actions
Follow

Levent Gültekin@elmonumental83
Seçimden önce 'Hastane masraflarını karşılayacağım diyaliz paranı vereceğim'diyip Turgay Şeren'e telfonlarını kapatan D.Özbek rahat mı acaba

yağlı yağlı vıcık vıcık bir surat.

133689_m.jpg

O koltuğa niye bu kadar yapışmış durumdasın acaba. Galatasaray sevginden mi. Yoksa Riva aşkı mı.

Riva yi halletsin bak nasil defoluyor. Ama ozamana kadar ancak geberirse gider.

Allah affetsin de bu nasıl bi tiptir kardeşim? Herkezi Allah yaratmış bunu yüzde 50 de iken bırakmış sanki ya.

Geri
Üst Alt