Hocam 4 transfer istiyor.Dediğini yap Dursun efendi.

CoIH3CVWEAAsMmN.jpg

Ligin başlamasına 25 gün var orta saha ve alternatifleri yok 2 forvet alınacaktı yok formalar yok sponsor yok ne pislik bi adamsın sen

transfer dönemi sonu geçen seneki gibi olur . zayıf bir ihtimal dandik bir forvet alabilirler.
orta saha transferi unutun . millet hemen adamını alıp kampa katıp takımla yoğurup ilk 11'e monte etme peşinde biz ise rezalet durumdayız.

transfer dönemi sonu geçen seneki gibi olur . zayıf bir ihtimal dandik bir forvet alabilirler.
orta saha transferi unutun . millet hemen adamını alıp kampa katıp takımla yoğurup ilk 11'e monte etme peşinde biz ise rezalet durumdayız.
alamıyolar bence o kadar beceriksizler ki uğraşıp uğraşıp alamıyolar.

Yemin ediyorum büyük cesaret. Ben bağlatmayacam net karar verdim forvetle orta saha gelse bile bağlatmayacam
valla ben 8.olduğumuz sene bile her maçı izledim farklı bir bağlılık var bende takıma ama bu durumda bile adamlar hala üçün beşin hesabını yapıyosa nasıl adam alıcaz vaktimiz pek kalmadı rodellega razı olan arkadaşlarım var bu durumlara düştük

valla ben 8.olduğumuz sene bile her maçı izledim farklı bir bağlılık var bende takıma ama bu durumda bile adamlar hala üçün beşin hesabını yapıyosa nasıl adam alıcaz vaktimiz pek kalmadı rodellega razı olan arkadaşlarım var bu durumlara düştük

25 gün kalmış kombineler stadın 5te 1i kadar satılmış transfer yok,sakat bi stopere dünya para vermişiz,sponsor yok,forma yok. Millet artık küçük bi umut ışığı arıyor

25 gün kalmış kombineler stadın 5te 1i kadar satılmış transfer yok,sakat bi stopere dünya para vermişiz,sponsor yok,forma yok. Millet artık küçük bi umut ışığı arıyor
benimde kızdığım nokta o se 4.5 veriyosun yerli futbolcuya serdar aziz iş yapar ama o derece rakamlar + 3futbolcu veriyosun saçma sapan bişey.yapacağımız şey çok barizdi al yedeğe etoo,rodallega forvete de bas dost ayarında adam orta sahaya delaney,johansen tarzı geleceği parlak orta saha bitti. bana kalsa selçukta yedeğe çekilmeli..

benimde kızdığım nokta o se 4.5 veriyosun yerli futbolcuya serdar aziz iş yapar ama o derece rakamlar + 3futbolcu veriyosun saçma sapan bişey.yapacağımız şey çok barizdi al yedeğe etoo,rodallega forvete de bas dost ayarında adam orta sahaya delaney,johansen tarzı geleceği parlak orta saha bitti. bana kalsa selçukta yedeğe çekilmeli..

Aynen öle

Hırsızı görmeden hırsızı yakalayanın üzerine gidenler, Hamit'i Sabri'yi görmeyip de Sneijder'e, Bruma'ya cürüm atmak suretiyle onları karalamaya çalışanlar, Allah onların evlerine ateşler salsın, yuvalarını yıksın, birliklerini bozsun, duygularını sinelerinde bıraksın, önlerini kessin, bir şey olmaya imkan vermesin!

Allahümme ehzimhum! ve şeddid şemlehum! ve ferrik cem'ahum! ve mezzikhum kulle mumezzak! vec'al be'sehum beynehum! vensurna vav lanetullahi aleyhim!

Amin...

gelmis geçmiş en aciz başkan ve yönetim dursun ve ekibi.. herşeyi rezil bir isinde de başarılı olur insan.adnan Polat ta basarisizdi ama sportif a.ş birlesmesi vs mali konularda biseyler yapti..bunun duruşu bile acz içinde.. zerre yakışmıyor bu camiaya Cİm Boma..ins kurtuluruz bi mucize olur.bununla şampiyon olmak bile cok istemiyorum.gitsin gididi bayram bu adamın

1 ay boyunca sakat kalacak adamın peşinden koşuyorsun hala. Bu takıma geldiğin güne lanet olsun.

Hain.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt